OPENING PRIMARK ENSCHEDE

Gisteren was het eindelijk zover, de Primark in Enschede ging open. Ik wachtte al jaren op een Primark wat dichterbij en Enschede is een half uurtje rijden, dus dat is perfect. De Primark zit midden in het centrum, in het pand waar eerst de Bijenkorf zat (voor degenen die Enschede een beetje kennen). Mooie locatie en makkelijk te vinden dus.

Ik ging samen met mijn zusje en zij haalde mij om half 9 op. Rond 9 uur waren we in Enschede, dus we hoefden maar een kwartiertje te wachten totdat we naar binnen mogen. De kwaliteit van de foto’s is trouwens niet super, ik heb ze met mijn telefoon gemaakt. Tijdens de zwangerschap wordt het afgeraden om veel te tillen, dus de hele dag met een zware camera lopen, leek me niet zo’n goed plan. 
Tijdens zo’n persopening is het heerlijk rustig en de Primark zag er heel netjes uit. Zo kun je echt heerlijk shoppen.
De collectie bestond al voor een groot deel uit winterkleding, waaronder deze heerlijke vesten. Ik had mezelf voorgenomen om deze keer geen vesten te kopen, want ik heb er echt teveel, maar deze zijn wel heel leuk. 
Deze truien en t-shirts vind ik echt heel leuk, maar ik heb zelf veel te weinig met The Rolling Stones om ze te kopen. Bij iemand anders zou ik ze heel leuk vinden!
Primark heeft altijd ontzettend veel blousjes, dus als je daarvan houdt, moet je er echt eens gaan kijken. Ik vond ze iets te ’s zomers om ze te kopen, en daarnaast kunnen de knoopjes nu toch niet dicht, dus ik heb ze laten hangen. 
Ik vind de broeken van Primark echt super! Vooral de ‘ultra soft super skinny’ modellen zitten heerlijk. De naam zegt het al, ze zijn heel zacht en elastisch, waardoor ze bijna voelen als een legging. Inmiddels heb ik al een stuk of vijf van deze broeken haha.
Ook de pyjama’s van Primark vind ik altijd heel leuk, kijk die katjes! Ik zou hier zo een heel mandje mee kunnen vullen. 
Nog meer leuke lounge dingetjes! Bijna altijd als ik bij Primark kom, neem ik wel een paar pantoffels mee. 
Deze sokken zijn echt aanraders! Ze zijn heel zacht en lekker warm, perfect voor ’s avonds op de bank. Ik heb er al best veel van, maar ik kon het niet laten om nog een setje mee te nemen.
Ook deze Primark had weer een mooie collectie aan beauty-spulletjes, zoals bijvoorbeeld deze nagellak. 
Op de mannenafdeling was het helemaal uitgestorven, doordat er bijna alleen maar meiden bij de opening waren. Ik kon dus even rustig kijken voor Bart. 
Daarna keek ik weer verder voor mezelf, bij de sieraden. Primark heeft altijd zulke leuke dingen!
Nog meer sieraden en accessoires! 
Kijk hoe schattig deze tasjes zijn! Vooral de pastelkleurtjes vind ik echt heel leuk.
Ook heeft Primark weer hele leuke schoenen. Ik kan er helaas echt niet op lopen, maar als je van pumps houdt, moet je echt even bij Primark gaan kijken.
Natuurlijk keek ik ook even op de kinderafdeling, en wat hebben ze veel leuke dingen! Helaas zijn de meeste kleren voor kinderen vanaf 9 maand, maar gelukkig was er ook een rekje met newborn kleding.
Dit is toch schattig? Natuurlijk heb ik er wat van meegenomen, en dat kunnen jullie binnenkort zien in een shoplogje.

21 gedachten over “OPENING PRIMARK ENSCHEDE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.