Outfits van Elena – nummer 1

quapi baby

Een hele tijd geleden liet ik jullie regelmatig de outfits van mijn kinderen aan jullie zien. De outfits van Nomi en Lenn zijn niet altijd makkelijk vast te leggen, want ze hebben niet altijd zin om te poseren voor een foto. En dat wil ik ze natuurlijk ook niet verplichten. Elena’s outfits zijn een stuk makkelijker te fotograferen, want zij ligt nu natuurlijk alleen nog maar. Dus vandaag laat ik jullie een paar van haar outfitjes zien! Op de foto hierboven draagt ze van top tot teen kleertjes van Quapi. Dit setje kreeg Elena van mijn moeder Sinterklaas toen ik nog zwanger was en ik kon niet wachten totdat ze het zou passen!

Tuinbroekje

tuinbroek baby

Toen ik nog zwanger was, kreeg ik dit tuinbroekje van mijn schoonmoeder. Hij is van Hema en ik vind hem zo leuk! Helaas begint hij alweer te klein te worden… Ik heb het gecombineerd met een shirtje van Feetje en sokjes van Zeeman.

Lief! Lifestyle

lief lifestyle

Lief! Lifestyle heeft altijd zulke leuke kleertjes. Kijk nou hoe schattig dit jurkje is! Ook de legging is van Lief! Lifestyle en de sokjes zijn van Zeeman.

Flamazing

tuunte

Dit outfitje shopten we Tuunte, perfect voor de lente! Nomi koos het jurkje uit voor Elena, omdat ze de flamingo zo leuk vond. Het jurkje en de legging zijn van het merk Bakkaboe.

Wolkjes van Name It

name it

Dit shirtje hebben jullie een tijdje terug al kunnen zien in mijn shoplog. Hij is van Name It en ik heb het gecombineerd met een legging van Zeeman en sokjes van Hema (hele oude collectie, deze zijn van Nomi geweest).

Roar

jumpsuit panterprint

Ik vind luipaardprintjes ontzettend leuk en ik ben helemaal verliefd op dit boxpakje van Quapi. Het is dezelfde print als het broekje op de eerste foto en het komt uit de newborn collectie van Quapi. Op de foto was hij eigenlijk nog een beetje te groot, maar ik kon het niet laten om hem al aan te doen!

Een gedachte over “Outfits van Elena – nummer 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.