De allerleukste boxpakjes voor babymeisjes

boxpakjes

Ik vind boxpakjes altijd zo schattig staan bij baby’s! Elena’s eerste pakje was een boxpakje en nu heeft ze er ook weer een paar in de kast liggen. Eén van mijn favorieten is het boxpakje op de foto hierboven. Eigenlijk is hij nog net iets te groot, maar omdat ik hem zo leuk vind kon ik het niet laten om hem al even bij haar aan te doen. Ik ging op zoek naar meer leuke boxpakjes en vandaag deel ik er een paar met jullie!

Luipaardprintjes

boxpakje luipaardprint

Luipaardprintjes; mijn guilty pleasure. En het staat Elena zo leuk! De eerste, die Elena aanheeft op de foto bovenaan, is van Quapi en kost € 23,95. Ook de middelste hangt in Elena’s kast. Deze is van Name It en kost € 16,99. De rechter vind ik ook ontzettend leuk! Deze is van het merk BESS en hiervoor betaal je € 18,99.

Pakjes voor maar € 5,95

goedkope boxpakjes

Ken jij het merk Pekkle al? Ik zag dit merk laatst voor het eerst en wat hebben ze schattige boxpakjes zeg! De prijsjes zijn ook erg fijn, je betaalt er namelijk maar € 5,95 voor!

Voor warme dagen

boxpakje korte mouwen

Ook voor in de zomer zijn er hele leuke boxpakjes te vinden. Ik kwam een paar leuke exemplaren met korte mouwen tegen, perfect voor warme dagen! Het gestippelde pakje links is van BESS en kost € 18,99. De middelste is van Charlie Choe (ook weer een nieuwe merk voor mij) en kost € 19,99. Echt ontzettend schattig met die alpaca’s! Het rechter pakje is van Dirkje en de prijs daarvan is € 22,99.

Lekker girly

roze boxpakje

En dan heb ik nog een paar heerlijk girly boxpakjes voor jullie. Je moet ervan houden, en zelf vind ik het ontzettend leuk. Het linker pakje is van Bampidano en kost € 24,95. De middelste met de bloemetjes (echt, hoe leuk is deze?) is van Charlie Choe en kost € 19,99. De rechter heeft ook weer zo’n super schattig kleurtje en deze is van Imps&Elfs. Voor deze betaal je € 23,99.

Ben jij ook zo gek op boxpakjes?

Een gedachte over “De allerleukste boxpakjes voor babymeisjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.