Zeeman shoplogje – klaar voor het nieuwe schooljaar!

zeeman

Toen ik de nieuwe kinderkledingcollectie van Zeeman zag, was ik meteen verliefd. De volgende dag ging ik samen met Nomi, Lenn en Elena naar het Zeeman filiaal in onze woonplaats. Ik wilde Nomi meenemen omdat ze nogal een eigen smaak heeft en Lenn omdat hij een beetje tussen twee maten inzit. Toen we een minuut of vijf in de winkel waren, had ik alweer spijt dat ik ze allemaal had meegenomen. Maar uiteindelijk zijn we wel erg goed geslaagd!

Met drie kinderen naar Zeeman

Aan het begin van de zomervakantie sprak ik nog met mezelf af dat ik niet meer met drie kinderen de stad in zou gaan. Minstens een van de drie is dan namelijk hartstikke vervelend. De laatst keer waren Nomi en Lenn aan het rennen en gillen in de winkel en Elena was aan het huilen.

Maar nu zag ik de nieuwe collectie en alles is zo leuk… De laatste keer dat ik zonder Nomi iets voor haar kocht, wilde ze het niet aan. Dus ik wilde haar wel graag meenemen. Voor Lenn wist ik niet zo goed of hij nog in maat 92 zou passen of dat hij 98/104 moest hebben, dus hem nam ik ook mee. En tja, ik had kunnen wachten tot het weekend, zodat Elena bij Bart zou kunnen blijven, maar eigenlijk is ze een vrij makkelijke baby die ik best mee kan nemen.

Van tevoren sprak ik met Nomi en Lenn af dat ze zich zouden gedragen. Note to self; geloof ze niet, dat doen ze toch niet. Nomi begon eerst heel leuk te zoeken naar mooie kleding voor zichzelf. Toen ze twee shirts had gevonden, besloot ze dat ze iets van Elsa wilde en verder was niks meer mooi. Lenn wilde een shirt met een tijger, die er niet meer in zijn maat was. En ook hij vond verder niks meer mooi… En Elena? Die begon te jengelen omdat ze gepoept had…

Wat we gekocht hebben

Zeeman heeft regelmatig een ‘drie shirts voor € 5,00’ actie. Zo slaagde ik afgelopen lente al goed voor Elena, en nu kozen Nomi en Lenn wat uit. Nomi vond het niet zo moeilijk, zij wilde het shirt met de eenhoorn en die met de regenboog. Lenn wilde het shirt met de tijger en was niet blij (en dat is een understatement) dat die er niet meer in zijn maat was. Uiteindelijk vond het het blauwe shirt toch ook wel mooi, en die ging mee naar huis.

panters zeeman

Deze jurk en trui zag ik in de folder en ik vind ze zo leuk! Nomi wilde eigenlijk liever een roze jurk, maar toen ze de glitters op de panters zag, vond ze deze toch wel heel mooi. De glitters zijn heel subtiel, ze geven de jurk net iets extra’s. Deze jurk kost € 5,99. Samen met Lenn koos ik deze trui uit, die nu maar € 3,99 kost.

Biokatoen voor Elena

biokatoen zeeman

Jullie hebben laatst al kunnen lezen dat Elena vrij veel eczeem heeft en dat we niet goed weten hoe het komt. Haar huid lijkt wat rustiger te worden als ze alleen maar biokatoen draagt. Gelukkig is dat gewoon bij Zeeman te koop en het is dus helemaal niet duur. De pyjama kost € 4,99 en de romper € 2,99. De haarbandjes zijn niet van biokatoen, maar die draagt ze toch nooit lang achter elkaar en ik denk dat dat wel goed gaat. Voor twee haarbandjes betaalde ik € 1,99.

In totaal betaalde ik nog geen € 25,00 voor al deze items samen, dat zijn leuke prijsjes toch?

3 gedachten over “Zeeman shoplogje – klaar voor het nieuwe schooljaar!

  1. MarjonS schreef:

    Volgens mij hebben heel veel mama’s geshopt bij zeeman. Ik kocht ook de gele trui en nog een andere voor onze zoon. Onze dochter kreeg de panter legging en trui. Leuk met een spijkerrokje. Veel maten helaas al weg.

  2. G.T. schreef:

    Ik zag ook erg leuke kleertjes bij Zeeman! Helaas van sommige dingen de juiste maat al weg. En ik twijfel bij een trui of ik er goed aan heb gedaan om 110-116 te kopen ipv 98-104. Maar ach, dan past het in ieder geval ooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.