PLOG; DAGJE ALMERE MET Z’N DRIETJES

Zaterdagochtend kwam Bart bij me en hij zei ‘kom, we gaan iets doen’. Het maakte hem niet uit wat, maar hij wilde een dagje weg met z’n drietjes. Eerst bedacht hij om naar het strand te gaan, maar aangezien het weer niet echt goed zou zijn, leek me dat geen goed plan. We keken waar het enigszins droog zou blijven en we besloten naar Almere te gaan.

We wilden eigenlijk al een hele tijd een dagje weg, maar telkens kwam het er niet van. Dan was het te warm, dan regende het de hele dag, dan hadden we andere plannen.. Daarnaast wilde ik ook graag de opdracht ‘maak een uitstapje met je kind’ van de mama challenge doen, dus dit paste daar mooi bij.
Rond half 1 waren we in Almere en daar gingen we eerst lunchen. Ik ging voor een tosti speciaal. Ik had voor Nomi een boterham meegenomen en ik wilde haar een beetje sla laten eten, maar dat lust ze niet. Ze pakte het telkens weer uit haar mond.

Daarna gingen we naar de Primark. Nomi keek haar ogen uit en ik kocht wat leuke dingetjes. Daarna liepen we even naar de auto, waar ik Nomi voedde. Ik wilde haar aanleggen in het cafeetje waar we gingen lunchen, maar alles om haar heen was veel te interessant vond ze.

Bij de Big Bazar zag ik dit badjasje. Ik liet hem aan Nomi zien en ze was helemaal enthousiast, dus die moest mee naar huis. Vervolgens wilde ze hem niet meer loslaten. Good taste, girl. Natuurlijk keek ik ook even bij de Zara en ik ben helemaal verliefd op de babycollectie. Ik kocht drie shirtjes voor Nomi.

Ik heb echt veel te lang op de babyafdeling gekeken en ondertussen ging Bart op de herenafdeling op zoek naar een jas. Hij vond een hele leuk. Daarna gingen we nog een aantal winkels in en toen we zo ongeveer alles wel gehad hadden, besloten we nog even wat te drinken.

En toen ik zag dat ze cheesecake met bastongebodem hadden, wilde ik die natuurlijk ook. Daarna gingen we terug naar huis en Nomi sliep na ongeveer drie minuten.

We hebben dus behoorlijk goed geshopt en ik zal jullie mijn aankopen binnenkort laten zien in een shoplogje. ’s Avonds besloten we wat makkelijks te eten en ik haalde macaroni. 

Bart had ’s avonds een housewarming en Nomi sliep al op tijd (ze was natuurlijk hartstikke moe van alle indrukken) en ik had een avondje voor mezelf.
Het was echt een hele leuke dag en Bart en ik hebben besloten dat we vaker zoiets moeten gaan doen. Het hoeft niet perse een dagje winkelen te zijn, maar gewoon een dagje iets doen met zijn drieën vind ik echt heel leuk. 
Gerelateerde artikelen:

11 gedachten over “PLOG; DAGJE ALMERE MET Z’N DRIETJES

  1. Rory Blokzijl schreef:

    Een leuke tip, maar misschien ook voor als Nomi wat ouder is: Smullen en Spelen in Nobelhorst (nieuwe wijk in Almere). Langs de snelweg. Pannenkoekenhuis met buiten- en binnenspeeltuin. Aanrader! Je kan er ook broodjes eten overigens. Niet alleen pannenkoeken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.