PLOG: EEN DAGJE ANIMATIEWERK

De meesten van jullie weten wel dat ik afgelopen zomer animatiewerk heb gedaan op de camping van mijn ouders. Ik heb dat vijf weken lang gedaan, en een dag daarvan heb ik geplogd. Ik ben er een beetje laat mee, maar ik wil het toch nog graag met jullie delen. Rond 8 uur ging de wekker en even later ging ik eruit. Ik maakte een selfie waarop je wel kunt zien dat ik net wakker was, haha.

Jullie konden wel merken dat ik weinig tijd had voor mijn blog, maar iedere ochtend keek ik er wel even op en soms schreef ik een deel van een artikel. Daarna stapte ik in de auto en reed ik naar Markelo.
In het winkeltje op de camping haalde ik broodjes en natuurlijk nam ik een kopje groene thee. Samen met de rest van het animatieteam bereidde ik de laatste dingetjes even voor, voor de activiteiten.
Iedere ochtend begonnen we met een paar dansjes. Vooral de jongere kinderen vonden dat erg leuk, maar gelukkig deden een paar oudere kinderen ook nog mee.
We deden verschillende spelletjes, zoals bijvoorbeeld ‘Weerwolven van Wakkerdam’. Ik deed zelf ook mee en ik vind het echt nog steeds een heel leuk spel. 
Tussen de middag aten we warm, omdat er ’s avonds geen tijd is om met zijn allen te eten. Deze keer aten we spaghetti, lekker! ’s Middags gingen we het bos in om levend stratego te doen, ook echt een leuk spel!
Samen met mijn zusje deelde ik de kaartjes uit aan een van de teams. We zaten op een heel mooi plekje en het was heerlijk weer! 
’s Avonds was er bingo en ik besloot eens een beetje make-up op te doen. Dat heb ik deze zomer echt weinig gedragen. Zeker toen het zo warm was, vond ik het heerlijk om het zwembad in te springen, dus make-up was dan niet zo handig. 
Dit was de laatste zomer waarin ik fulltime animatiewerk deed, als de baby er is, is dat natuurlijk niet meer te combineren. Mocht je zelf animatiewerk willen gaan doen, het is echt een aanrader! Vooral op campings die niet zo heel druk zijn is het echt heel leuk, omdat je de kinderen dan goed leert kennen. Wel zijn het lange dagen, wij begonnen ’s ochtends om 9.00 uur en we hadden regelmatig avondactiviteiten, waardoor het vaak voorkomt dat je pas tegen 1.00 uur in je bed ligt. Je moet dus een beetje tegen weinig slaap kunnen, maar het is echt heel leuk om te doen. 

10 gedachten over “PLOG: EEN DAGJE ANIMATIEWERK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.