DAGBOEKJE #66

Het laatste dagboekje kwam twee weken geleden online, dus het is weer tijd voor een nieuwe. Ik heb best veel foto’s, doordat we een aantal leuke dingen hebben gedaan, en natuurlijk doordat het een dagboekje is over twee weken. Afgelopen weekend was hier het ‘School- en Volksfeest’, maar dat was voor mij een beetje anders dan anders, door mijn zwangerschap. Ik kon natuurlijk niet drinken, en dan beleef je alles wel heel anders. Gisteravond heb ik natuurlijk voetbal gekeken, en jeetje, wat was dat spannend! 

Vorig weekend gingen we naar de Bazaar in Beverwijk. Ik was er nog nooit geweest, maar mijn vriend wilde er graag een keer naartoe. Erg leuk om allemaal te zien, maar we hebben niks gekocht. Het is toch niet helemaal mijn ding. 
Ook de vorige wedstrijd van Nederland keken we natuurlijk. Bart heeft eindelijk zijn juichpak (terwijl hij eigenlijk helemaal niet zo van voetbal houdt), dus die had hij aan. En natuurlijk hoorde er een oranje tompouce bij!
Deze twee boxpakjes kreeg ik van mijn moeder, schattig hè? En ik haalde eindelijk het ‘2048 spel’, maar daarna hoorde ik dat sommige mensen nog véél verder zijn gekomen, dus ik ga gewoon door.
Vorige week woensdag ging ik met mama naar Nijmegen, en daar gingen we natuurlijk naar Primark. Wat ik er allemaal kocht, kun je in dit shoplogje zien.
Guusje pikt telkens het wipstoeltje in, en laatst kwam ze knuffelen met mijn buik, lief!
Ik shopte nog wat kleertjes bij H&M, C&A en Hema, babykleertjes zijn zo leuk! En ik ging met Bart op zoek naar een babykamer. We hebben nog niks besteld, aangezien de levertijd maar twee weken is. We kunnen dus gewoon eerst gaan schilderen enzo.
Bart won dit knuffeltje op de kermis, toen hij oliebollen ging halen (cravings; ik had opeens zo’n zin in oliebollen!) en ik dronk een flesje Jillz 0.0%, best lekker!
Wil je meer foto’s zien? Volg me dan op Instagram.

9 gedachten over “DAGBOEKJE #66

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.