PRIMARK SWIMWEAR COLLECTIE 2014

Hebben jullie al zin in de zomer? Ik wel, en als ik deze nieuwe swimwear collectie van Primark zie, krijg ik alleen maar meer zin in de zomer! De collectie staat in het teken van cultuur en kleur waarbij etnische prints en colour blocking centraal staan. Naast bikini’s en badpakken bestaat deze collectie ook uit hele leuke jumpsuits en jurkjes, waardoor het voor mij echt de moeite waard is om binnenkort weer eens naar Primark te gaan. Wat vinden jullie van deze collectie? 

14 gedachten over “PRIMARK SWIMWEAR COLLECTIE 2014

 1. Svenja schreef:

  Wat een hoop leuke bikini's! Zelf heb ik onlangs ook mooie nieuwe bikini bij de Primark gekocht, ze hebben gewoon zulke leuke dingen!

 2. Linda schreef:

  Ik vind de bikini's echt verrassend leuk. Moet zelf ook nog eens zo'n heerlijke jumpsuit halen bij de Primark om de beach-look helemaal af te maken 🙂

 3. Rosie schreef:

  Jeej ze hebben leuke dingen! Over 3 weken ga ik weer shoppen bij Primark (dit keer in Bremen, moet ENORM zijn!) dus ik denk dat ik wel een leuke bikini ga scoren 😀 ik vind vooral de peachkleurige helemaal bovenaan in het midden mooi. Love it!

  Liefs Rosie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.