Klein Zara shoplogje

zara shoplog baby

Laatst vroeg ik jullie op Instagram of jullie tips hadden waar ik leuke kleertjes voor Lenn kan kopen. In de kleinste maatjes kon ik best veel leuke kleertjes vinden, maar nu vind ik veel winkels toch een beetje tegenvallen. Behalve de Zara. Zara heeft echt veel leuke dingen en daarom besloot ik daar een bestelling te plaatsen. Ik had er laatst al wat dingetjes gekocht en ik heb zo’n vermoeden dat Lenns kast straks voor 75% uit Zara kleding bestaat, maar ik kan verder gewoon weinig leuks vinden.

zara baby girl

En als ik dan voor Lenn kijk, kan ik het niet laten om ook even voor Nomi te kijken, ook al puilt haar kast behoorlijk uit. Dat komt ten eerste doordat ze tussen maat 86 en 92 inzit en ze heeft dus 2 maten in haar kast hangen, en ten tweede zie ik gewoon veel te veel leuke kleertjes voor haar. Dit shirtje kost € 3,95 en voor zo’n prijsje kon ik het niet laten om hem in mijn digitale winkelmandje te doen.

zara baby boy

Maar goed, ik had dus kleding nodig voor Lenn. Hij zit nu in maat 68 en hij had nog bijna niks in maat 74. Eigenlijk wilde ik het rechter shirtje in maat 74 bestellen, maar die was uitverkocht. Daarom bestelde ik die in maat 80, en het linker shirtje in maat 74. Beide kosten ze € 4,95.

zara-04

Ik vind het best lastig om leuke broekjes te vinden voor jongens. Ik vind het belangrijk dat broekjes lekker zitten en dan kom ik toch vaak uit op joggingbroekjes. Ik kwam de donkerrode tegen en die kleur vind ik echt heel leuk. Ik heb eigenlijk geen idee of deze kleur wel staat bij mijn bleekscheetje, maar ach. De rechter is heel lekker warm, perfect voor de winter dus. Ze kosten beide € 6,95.

zara-05

En als laatste bestelde ik deze 2 shirtjes. Ze kosten beide maar € 3,95 en ik vind ze heel schattig.

Ik was even bang dat ik niks leuks zou kunnen vinden voor Lenn, maar gelukkig heeft Zara veel kleertjes die helemaal mijn smaak zijn.

Ben jij ook zo fan van de Zara?

11 gedachten over “Klein Zara shoplogje

 1. Tineke schreef:

  Wauw, wat een leuke dingen voor Lenn! Ik wil ze ook graag voor Fedde bestellen, maar over 2 weken opent hier een Zara in Leeuwarden. Eerst daar maar eens kijken dus!
  Liefs

 2. Maureen schreef:

  Hey Malou!

  Ik kwam bij toeval op je blog terecht, wat super leuk dat je blogt!!
  River Island heeft ook leuke kleding voor jongetje (lekker stoer) en bij Kiabi zitten soms ook leuke dingen tussen (en niet duur).
  Vind het voor jongens ook wat lastiger dan voor meisjes, op de één of andere manier is er gewoon wat minder keuze ?
  Leuke kleertjes heb je gehaald trouwens!

  Liefs, Maureen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.