PUPA LASTING COLOR GELNAGELLAK

Sinds kort verkoopt Pupa ‘lasting color gelnagellak’. Hiermee maak je heel makkelijk je eigen gel polish, zonder dat je een UV lamp nodig hebt. De lasting color gel zorgt voor mooie gelnagels, zonder de dure kosten van een nagelstudio. Volgens Pupa heeft de nagellak een extreem gel effect en geeft het je superglanzende en vollere nagels. Het klinkt allemaal erg goed, dus ik was erg benieuwd naar deze nagellak.

Ik heb gekozen voor de kleur 056 – Breakfast at Tiffany’s. Alleen de naam is al geweldig, ik houd echt van die film. Het is een mooie, zachte kleur die je eigenlijk het hele jaar wel kunt dragen. 
Het kwastje van de nagellak is precies goed, niet te groot en niet te klein. Hij lakt erg makkelijk en ook de structuur van de nagellak is fijn. Het is een beetje dik, maar dit zorgt voor het gel-effect. De nagellak is redelijk snel droog en heeft echt een mooie glans. Wat ook een heel groot pluspunt van de nagellak is, is dat het echt heel goed blijft zitten. Zelf nadat ik (zonder handschoenen, oeps) mijn haar heb geblondeerd, zit de nagellak er nog perfect op! De kwaliteit van de nagellak is dus echt heel goed. Als je de nagellak wilt verwijderen, kan dit gewoon met nagellakremover, ideaal dus! 

De nagellak kost € 6,95 en is onder andere te koop via Pupawinkel.nl.

23 gedachten over “PUPA LASTING COLOR GELNAGELLAK

  1. Eline schreef:

    Ik hou ook heel veel van die film, maar vind de naam niet toepasselijk voor deze kleur. Tenzij ik een scène heb gemist en ze echt een doosje van Tiffany's tonen? Al is deze kleur wel héél erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.