VIPBOX AUGUSTUS

Afgelopen week viel de Vipbox weer op de mat. Hij staat weer in het teken van de zomer en van de vakantie, dus er zitten weer een aantal ’s zomerse producten in. De vorige Vipbox had een hele leuke inhoud, dus ik was erg benieuwd naar wat er deze keer in zou zitten.

Het eerste product dat me opviel, was dit pakket met reinigingsdoekjes van Loreal. Deze zijn geschikt voor de droge en gevoelige huid en je kunt ze zowel voor je gezicht als voor je ogen gebruiken, handig! Deze doekjes kosten € 5,00.
Bovenaan zie je een lipstick van MUA in de kleur 5, die € 4,95 kosten. Daaronder zie je een mascara van Jelly Pong Pong met de naam Fairy Lashes. Door de naam ben ik erg benieuwd en ik denk dat ik hem binnenkort eens ga uitproberen. Deze kost € 18,95.
Hier zie je de kleur van de lippenstift wat beter. Het is echt een knalkleur en het is absoluut geen kleur die ik normaal gesproken zou kopen, maar misschien moet ik hem toch maar eens gaan dragen. Een keer wat anders is ook niet verkeerd, toch?
De laatste producten uit de Vipbox van deze maand zijn een ‘one stick’, die in Nederland nog nauwelijks verkrijgbaar is, en een wenkbrauwpoeder van So Susan. The One Stick kost € 12,00 en de wenkbrauwpoeder kost € 15,95.
Hier zie je de kleuren wat beter. Een wenkbrauwpoeder met verschillend kleuren vind ik erg handig, zo kun je altijd de juiste kleur creëren. De kleur van de One Stick vind ik wat aan de donkere kant, waardoor ik me afvraag of ik hem echt ga gebruiken.
Er zitten deze maand weer veel leuke dingen in de Vipbox, en ik denk dat ik de meeste producten wel ga gebruiken. 
Wat vinden jullie van de inhoud?

12 gedachten over “VIPBOX AUGUSTUS

  1. Lizzy schreef:

    Wat een leuke inhoud heeft de box! 🙂 Ik ben benieuwd naar de kwaliteit van de lipstick van MUA! En de wenkbrauwpoeder lijkt me wel fijn! Handig dat het verschillende kleuren bevat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.