VIPBOX JUNI

Iedere maand vind ik het echt weer heel leuk als ik de Vipbox op de deurmat zie liggen. Ik kan het dan ook niet laten om hem open te maken en erachter te komen wat erin zit. Eigenlijk zitten er altijd wel een aantal leuke en handige dingen in, zo ook deze keer.

Ik vind Beauty UK een erg leuk merk, en er zit regelmatig iets van dit merk in de Vipbox. Deze keer zit er een ‘Blush & Brush’ in, in de kleur ‘rustic peach’. Dit is echt mijn kleur, dus ik ben er heel blij mee. Deze blush kost € 3,95.
Daarnaast zitten er twee producten van Mary Kay in. Bovenaan zie je een mascara, in een paarse kleur. Zelf zou ik deze niet dragen, maar als je van gekleurde mascara’s houdt, is dit natuurlijk een leuk item. Hij kost € 16,95. Onderaan zie je een nagellak uit de ‘Zen in Bloom’ collectie van Mary Kay. De kleur heet ‘Ginseng Blossom’ en het is een kleurtje dat ik nog niet heb, maar ik vraag me af of ik hem ga dragen. Hij kost € 10,00. 
Als laatste zitten er twee verzorgingsproducten in. Met de L’Oréal Sublime Soft micellaire water verwijder je heel makkelijk make-up zonder je huid te irriteren. Ik ben erg benieuwd naar dit product! Hij kost € 7,95. Rechts zie je een vitamine E oogcrème van Ziaja. Dit is een budgetmerk uit Polen, waar ik nog niet bekend mee ben, maar ik ben er erg benieuwd naar! Het product kost € 3,95. 

13 gedachten over “VIPBOX JUNI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.