Action aanrader

action aanrader
Ik vind de Action echt een hele leuke winkel en regelmatig kom ik er leuke dingen tegen. Laatst kwam ik dit polijstblokje tegen en ik wilde hem graag uitproberen. Ik heb al veel verschillende polijst producten gebruikt, maar vaak gaan ze maar eventjes mee. Deze blokjes zijn per twee verpakt en kosten โ‚ฌ 0,49.

Polijstblokje van Action

Mooie, glimmende nagels zonder dat jen nagellak op hebt… Klinkt goed, toch? Om dit resultaat te bereiken, gebruik ik regelmatig polijstblokjes of polijstvijlen. Hiermee vijl je een heel dun laagje van je nagels af en vervolgens polijst je het. Daardoor gaan ze heel mooi glanzen!

Je gebruik dit blokje van Action in vier stappen. Hier zie je de eerste stap (grof) en de tweede stap (medium).
En hier zie je stap drie (fijn) en stap vier (polijsten). Waarschijnlijk kennen jullie deze stappen wel, hoewel niet alle polijst producten dezelfde stappen hebben. Vaak hebben ze ook maar twee of drie stappen en ik merk dat het met vier stappen echt beter werkt. Het kost iets meer tijd, maar dan heb je ook echt mooiere nagels. Ik gebruik het blokje al een tijdje, maar hij blijft mooi.
Mijn vorige ging snel stuk, de laagjes waarmee je je nagels polijst, lieten heel snel los. Op de eerste foto zie je hoe mijn nagels glimmen, en ik vind het resultaat echt mooier dan andere, duurdere blokjes. Dit is dus echt een aanrader!

Heb jij deze wel eens gebruikt?

40 gedachten over “Action aanrader

 1. Astrid schreef:

  Ik heb een vijl in 4 delen van ik geloof catrice oid.. ook zon stappensysteem en ik vind dat superfijn! Ook maar eens naar de action voor deze, want 49 cent is niiiks!

 2. Les is more schreef:

  Hier werd ik altijd zo gek van toen ik nog in London woonde en we naar het winkelcentrum gingen. Altijd werden we aangesproken door mensen die ons dit probeerden aan te smeren, stiekem was het altijd wel heel mooi, maar te duur! Action klinkt dus als muziek in mijn oren, hollen @ action dus ๐Ÿ™‚
  Thanks for sharing.

  xoxo

 3. anouschAttack schreef:

  Ik had hem oom zien liggen, ik had alleen niet verwacht dat die ook echt zo goed zou werken. Van de week dan maar even langs de Action ๐Ÿ™‚ super handig om mijn nagels mee te doen in de trein.

 4. Demi schreef:

  haha wat een grappige blokjes! de dichtsbijzijnde action zit voor mij op een halfuurtje fietsen, maar als ik naar de stad ga ga ik liever naar Breda, en daar zit er geen! dus ik kom er niet zo vaak, maar af en toe ga ik er even snuffelen
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.