Dagboekje #206; dokter, kinderboerderij en met de trein

Het was een week met ups en downs. Met Lenn ging het nog steeds niet zo lekker, vooral ’s nachts was het drama. Maar gelukkig was hij overdag ook regelmatig enigszins vrolijk. We deden wat leuke dingen, zoals naar de kinderboerderij gaan en Nomi zat voor het eerst in de trein.

Maandag gingen we naar de huisarts. Meer daarover lees je in dit artikel.

Dinsdagochtend wilde Nomi met Lenn in haar bed spelen, en Lenn kreeg allemaal knuffels van haar. Later zagen we dat de moestuintjes eindelijk wat begonnen te doen.

’s Middags gingen we even de stad in. Ik was op zoek naar een mooie lippenstift, maar ik kon niet helemaal vinden wat ik zocht. Daarna deden we boodschappen bij de Lidl, waar kinderen een appeltje mee mogen nemen. Nomi eet normaal nooit appels, maar toen ze zag dat een ander kindje er een hap van nam, wilde ze er ook één.

Op woensdag is Nomi vaak bij mijn schoonmoeder en dan hebben Lenn en ik een lekker rustig dagje. Ik blogde, en ik keek de nieuwe aflevering van Pretty Little Liars.

’s Avonds maakte ik een rood-wit-blauw lintje aan Nomi’s knipje, voor Koningsdag. ’s Avonds laat was Nomi even wakker en ze wilde een slokje water. Daarna ging ze meteen weer verder slapen, en ik kon het niet laten om een foto van haar te maken.

Op Koningsdag gingen we eerst hier in de stad even naar de rommelmarkt. Daarna dronken we een kopje thee bij Barts ouders, en daarna was het alweer bijna bedtijd voor Nomi en Lenn. ’s Middags gingen we even naar een ander dorp, waar van alles te doen was. Daarna gingen naar mijn ouders en daar bleven we eten.

Vrijdag gingen we samen met mijn moeder, zusje en tante naar de kinderboerderij. Nomi en Lenn vonden het (zoals gewoonlijk) hartstikke leuk.

Lenn kreeg flink veel aandacht van de schapen en geiten, en Nomi durfde ze voor het eerst zelf te aaien. Daarna gingen we nog even iets drinken, en ook dat vond Nomi heel erg leuk.

’s Avonds ging ik nog even de stad in en ik vond eindelijk een mooi kleurtje voor mijn lippen. Toen ik thuis was deden Bart en ik een paar potjes Machi Koro.

peuter trein

Zaterdag ging ik met Nomi even winkelen en ik besloot eens met de trein te gaan in plaats van met de auto. Dat is veel gezelliger, en Nomi vindt treinen en bussen altijd heel interessant. We gingen onder andere naar de H&M, waar Nomi dit jurkje uitzocht.

Natuurlijk wilde ze ook even op het paardje zitten. We gingen nog een paar winkels in, en daarna gingen we terug naar de trein. Nomi vond de terugweg ook hartstikke leuk!

Zondag gingen we naar Markelo, waar allemaal activiteiten en kraampjes waren. Het koor van mijn moeder en mijn tante trad op en daar luisterden we even naar. Daarna kreeg Nomi een ijsje en we reden weer terug.

Op de terugweg bedachten we dat we eigenlijk ook nog wel eventjes naar de kinderboerderij konden gaan. We vroegen aan Nomi of ze dat wilde en ze riep natuurlijk meteen ‘Jaaaaa!’. Ze wilde meteen weer naar de geitjes en Lenn kreeg honger, dus die voedde ik tussen de schapen en de geiten.

5 gedachten over “Dagboekje #206; dokter, kinderboerderij en met de trein

  1. Sylvia schreef:

    Heerlijke week. Hopelijk gaat het snel beter met Lenn. Zo sneu als kindjes ziekjes zijn of niet goed willen eten/drinken. Leuk in de trein dat moeten wij ook nodig eens doen. Staat ook op het to do lijstje voor als we weer in nl zijn?fijne dag!!
    Sylvia onlangs geplaatst…About last week..#17My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.