THE BLOGGER LOVE TAG

Deze tag kwam ik gisteren voor het eerst tegen en ik vond hem meteen heel erg leuk. Het is een tag met vragen over bloggen en het lezen van blogs. Ik geef bijvoorbeeld antwoord op de vraag wat de eerste blog was die ik volgde, en waar ik het liefst over schrijf. 

Wat was de eerste blog die je ooit tegenkwam?
Volgens mij was dat Beautygloss.nl. Op dat moment volgde ik Mascha nog niet, maar ik las gewoon zo nu en dan haar blog. Ik vond het heel leuk om te lezen en daardoor ging ik op zoek naar andere blogs. Sinds ik zelf blog heb ik Bloglovin’ en ben ik deze blogs gaan volgen. 
Favoriete blogs?
Toevallig schreef ik laatst een artikel over mijn favoriete kleinere blogs, haha. Daarnaast vind ik Beautygloss.nl nog steeds een hele leuke blog. Sinds kort hoort ook Fablouise.nl absoluut bij mijn favoriete blogs.
Best blogging friends?
Helaas heb ik nog helemaal geen bloggers ontmoet, dus ik heb nog geen blogging friends.
Noem een blog die je dingen/producten laat kopen.
Dat kan in principe iedere blog zijn. Als ik een positieve review lees over een product, koop ik het wel eens. Blogs die er wel eens voor hebben gezorgd dat ik producten heb gekocht, zijn bijvoorbeeld Beautygloss.nl en Misslipgloss.nl
Je favoriete manier om blogs te lezen?
Ik kijk heel vaak op Bloglovin’, dat vind ik de fijnste manier om te zien of bloggers nieuwe artikelen online hebben gezet. Dat doe ik meestal gewoon achter mijn laptop, maar ik zit ook steeds vaker op de bank via de tablet blogs te lezen. 
Bloggers die je inspireren?
Hier kan ik niet echt antwoord op geven eigenlijk.. Natuurlijk wordt ik wel geïnspireerd door andere blogs, maar er zijn niet echt bepaalde blogs waar ik heel veel inspiratie vandaan haal.
Overnemen mag natuurlijk altijd!

17 gedachten over “THE BLOGGER LOVE TAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.