FAVORIETEN VAN H&M

H&M heeft laatst weer wat nieuwe items toegevoegd aan de webshop en daar zitten echt hele mooie items tussen! De collectie bestaat voor een heel groot deel uit zwarte, wit en grijs en I love it! Vaak vind ik kleur ook heel mooi, maar deze collectie van H&M spreekt me echt aan. De drie items hieronder zijn echt mijn favorieten, vooral de blazer en het vestje vind ik heel mooi. De blazer is van linnen, dus ideaal voor de lente en zomer. Natuurlijk heb ik nog meer favorieten gevonden, die je ziet als je verder klikt.

42 gedachten over “FAVORIETEN VAN H&M

  1. Linda HJHV schreef:

    Erg leuk allemaal! Ik heb het 6e truitje (van links naar rechts) gepast, alleen vond hem toch een beetje te zwaar en vormloos. De blazer en het 2e en laatste topje vind ik wel heel mooi.

  2. blissfulbeauty.nl schreef:

    Mooie items heb je uitgezocht! Ik vind vooral het jasje linksboven erg mooi! Sowieso vind ik H&M geweldig. Je kunt er voor weinig geld zulke leuke kleding vinden en als je het een beetje goed combineert dan hoef je er echt niet standaard bij te lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.