SHOPLOGJE

Vorige week ging ik even de stad in, op zoek naar een goede voedingsbh. Verder had ik eigenlijk niks nodig, maar uiteindelijk kwam ik natuurlijk met meer spulletjes thuis. Ik hoorde dat Hunkemöller fijne voedingsbh’s heeft, dus ging ik daar even kijken. En naast voedingsbh’s, hadden ze nog veel meer leuke dingen.

Ik had nog een bon van Hunkemöller en ik besloot daar wat leuke items voor uit te zoeken. Ik kocht slippers, een pareo, twee paar sokken en een voedingsbh.
Je kunt nooit teveel slippers hebben, toch? Vandaar dat ik deze niet kon laten liggen. Ze kosten € 9,99.
Pareo’s zijn ideaal voor over je badpak of bikini. Zo hoef je je niet helemaal aan te kleden als je niet alleen in je zwemkleding wilt lopen. Je knoopt gewoon de pareo om, en klaar! Deze kost € 9,99. 
Ik stond bij de sokken te kijken en ik zag dat het tweede paar voor de halve prijs was. Toen kon ik het natuurlijk niet laten om twee setjes sokken uit te zoeken. Normaal kosten ze € 4,99 per set. 
En als laatste kocht ik deze super sexy voedingsbh. Nee grapje, maar hij is wel heel handig en hij zit heerlijk. Deze kost € 22,99.
Wist je trouwens dat je € 1500 euro aan travel vouchers kunt winnen? Als je je foto, video en/of tekst die jou aan een onvergetelijke zomer doet denken deelt via social media met #unforgettablesummer op Instagram, Twitter of Facebook kun je dit winnen! Hunkemöller deelt ook andere zomerse prijzen uit, dus houd deze pagina goed in de gaten.
Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk of bedrijf

Gerelateerde artikelen:
– Shoplogje
– New in

7 gedachten over “SHOPLOGJE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.