Zara en H&M shoplogje

shoplog5

Afgelopen zaterdag ging ik met Bart en Nomi even naar Apeldoorn. Eigenlijk om op zoek te gaan naar Sinterklaascadeautjes, maar dat schoot er een beetje bij in. Zelfs dat stel ik uit tot het laatste moment 😉   Wel kochten we wat dingen voor onszelf en natuurlijk voor Nomi. Het shirtje hierboven is van de H&M en kost nu € 7,00.

shoplog1

Bart was toe aan nieuwe truien en hij zocht de linker trui uit. Ik vond de rode variant eigenlijk leuker, maar Bart ging toch voor de grijze. Ik zag de rechter trui en die vond ik te leuk om niet mee te nemen. De linker kost trouwens € 29,95 en de rechter maar € 9,95.

 

shoplog2

Ik was zelf ook wel toe aan een nieuwe trui (een keer wat anders dan een shirtje met een vestje) en ik kwam deze tegen. Een lekkere oversized trui in een kleur die ik nog niet had. Deze kost € 19,95.

shoplog3

Deze zag ik bij de grote maten afdeling voor € 3,00. Hij is 3 maten te groot, maar daardoor is hij zo oversized dat ik het wel leuk vind staan. Ik denk dat hij wel leuk is voor de zomer.

shoplog4

Vorige lente ben ik ontzettend lang op zoek geweest naar vestjes voor Nomi, en ik kon ze niet vinden. Dus toen ik deze vestjes bij de H&M zag hangen, was ik wel even heel blij. Ik kocht ze in maat 86, zodat Nomi ze volgende lente en zomer past.

shoplog6

Zara had ook weer hele schattige dingetjes. Deze shirtjes kocht ik in maat 86 en 92 en ze kosten € 4,95. De linker past trouwens al bijna, ik vind Zara best klein vallen. De rechter lijkt een beetje wit op de foto, maar hij is lichtroze.

shoplog7

En ook deze vond ik heel erg leuk. Ook bij deze shirtjes ging ik voor maat 86 en 92 (ik hou er wel van om een beetje vooruit te kopen) en ze kosten € 3,95.

11 gedachten over “Zara en H&M shoplogje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.