Zo laat ik Nomi tóch fruit eten

squiz

Nomi houdt niet zo van fruit. Als baby vond ze de gepureerde fruithapjes wel lekker, maar op dit moment wil ze nauwelijks fruit eten. Alleen banaan, dat vindt ze wel lekker. En knijpfruit.. Maar dat is toch anders dan vers fruit. Tenzij je het zelf maakt natuurlijk! Daarom probeerde ik eens zelf knijpfruit te maken met deze zakjes van Squiz. En dat bleek een groot succes te zijn.

knijpzakjes herbruikbaar

In dit setje zitten drie zakjes en drie dopjes. Er bestaan verschillende uitvoeringen. Er zijn bijvoorbeeld ook zakjes met Sophie de Giraf erop, maar ik koos voor de variant met dieren. De dieren waren meteen al een groot succes bij Nomi en ze kregen alle drie een kusje.

squiz knijpzakjes

De zakjes kunnen aan de onderkant open en zo kun je ze vullen. Ik pureerde wat fruit en ik deed het erin. Denk er wel aan dat je het dopje erop doet, dat vergat ik de eerste keer.. Vervolgens druk je het zakje weer dicht en je bent klaar!

squiz-3

En toen moesten ze natuurlijk nog getest worden. Nomi kende het knijpfruit uit de supermarkt natuurlijk al, en ze begon er meteen aan. ‘Lekker mama!’ was haar reactie en het zakje was binnen no time leeg. Vervolgens kon het zakje in de vaatwasser en we konden hem weer opnieuw gebruiken. Hartstikke handig, én goed voor het milieu. Hier zijn de zakjes dus een groot succes!

De knijpzakjes zijn onder andere te koop via Blabloom.

Deze zakjes zijn opgestuurd voor een review.

3 gedachten over “Zo laat ik Nomi tóch fruit eten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.