Dagboekje #197; voorjaarsvakantie

5

Vorige week had Nomi voor het eerst voorjaarsvakantie. We hadden een rustig weekje waarin Nomi bij haar nicht ging spelen en we gingen (alweer) naar de kinderboerderij.

1

Maandagochtend ging Nomi bij haar nicht spelen. We liepen er naartoe en onderweg moest er uitgebreid naar de eendjes gezwaaid worden. ’s Middags wilde ze tekenen, en voor het eerst tekende ze iets wat op een poppetje lijkt. Bovenaan zie je 2 ogen, daaronder de neus en daaronder een mond.

2

Lenn was nogal onder de indruk van te televisie, die eigenlijk voor Nomi aanstond. We deden boodschappen en ik besloot eens maisvingers mee te nemen. Nomi en Lenn vinden ze allebei erg lekker.

3

Nomi deed dansjes mee die op te televisie waren. Even later hadden Nomi en Lenn samen heel veel lol aan tafel, zo leuk om te zien hoe ze met elkaar omgaan!

4

Woensdag ging Nomi naar mijn schoonmoeder en ik had tijd om wat dingen in huis te doen, zoals de was. Ik had voor Nomi een carnavalsoutfit gekocht, maar die bleek toch nog echt te groot te zijn. Die bewaren we voor volgend jaar, en voor dit jaar bestelde ik een nieuwe.

voorjaarsvakantie

Nomi kwam zelf met het idee om naar de ‘kinneboedehij’ te gaan, en dat deden we. Nomi vindt het daar echt heel leuk en Lenn zat lekker om zich heen te kijken.

7

Vrijdag haalden we Bart op van zijn werk, en Nomi’s pop en de poppenwagen moesten mee. Zaterdag besloot Nomi dat ze geen broek aan wilde, en hij moest op haar hoofd.

8

Zaterdag maakte ik een foto van Lenn terwijl hij banaan aan het eten was, en ik vond zijn koppie zo schattig! Verder kregen Lenn en Nomi nieuwe knuffels van mijn ouders, die ze mee hadden genomen van vakantie.

9

Zondag hadden we een chilldagje en het grootste deel van de dag waren we thuis. ’s Avonds wilde ik een serie kijken, maar mijn Netflixprofiel werkte niet mee. Gelukkig deed die van Bart het wel.

4 gedachten over “Dagboekje #197; voorjaarsvakantie

 1. Christin@ schreef:

  Heerlijk naar de kinderboerderij ,
  je kan kinderen niet vlug genoeg liefde voor dieren bijbrengen .
  Leuke foto’s weer .
  Nomi denkt vast , het is carnaval , die broek gaat ook als hoed .
  Wat een leuk activiteitenbord heeft Lenn .

 2. Gerdi schreef:

  Wat een heerlijke week en mijn oudste vraagt ook bijna dagelijks wanneer we weer naar de kinderboerderij gaan… Zo leuk en ik kan ook niet wachten op het mooie lenteweer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.