Shoplogje; Primark en H&M

Het is lente en hopelijk duurt het niet meer zo lang totdat we weer lekker in een T-shirtje naar buiten kunnen. Wij zijn laatst al even gaan shoppen en we hebben wat leuke dingen gekocht voor de lente en zomer. We zijn goed geslaagd bij Primark en H&M, en in dit shoplogje laat ik je zien wat we gekocht hebben.

Voor Nomi

Nomi mocht wat zomerkleding uitzoeken, maar ze is de laatste tijd heel erg kieskeurig qua kleding en daarom kochten we niet zo veel voor haar. Van alle T-shirts die er bij Primark te vinden waren, vond ze alleen dit gele shirtje leuk (want; ‘dit lijkt wel een Harry Styles shirtje’. Ja, ze is obsessed). Verder kocht ze deze bikini bij Primark en bij de H&M kochten we nieuwe leggings, want maat 128 begint nu wel echt te klein te worden.

Voor Lenn

Meestal is Lenn juist degene die moeite heeft met het uitzoeken van nieuwe kleding, maar deze keer vond hij juist heel veel dingen leuk. Dit jasje ‘moest’ hij hebben, want volgens Lenn is het een boswachtersjas en hij heeft besloten dat hij later boswachter wil worden. Ook de zwembroek viel meteen in de smaak, want tja, dino’s.

Lenn vind alles wat enigszins creepy is leuk, dus ook het shirtje links met het doodshoofd (op de achterkant staat er nog een, maar dan heel groot). Het zou niet mijn eerste keuze zijn, maar ach, Lenn is degene die het moet dragen. Verder koos hij een T-shirt uit met dino’s (verrassend) en eentje met insecten. Lenns kleding komt allemaal van Primark.

Voor Elena

Elena had weinig zin om zelf kleding uit te kiezen. Dat was niet zo erg, want ik heb nog heel veel oude zomerkleding van Nomi die zij nu past. Nomi zag het shirtje met het zeepaardje en ze liet hem aan Elena zien. ‘Ja, die wil ik!’, riep ze, dus die ging mee naar huis. Ook Elena was toe aan nieuwe leggings (in maat 110 alweer), dus ik kocht twee nieuwe leggings voor haar.

Hebben jullie al geshopt voor de lente en zomer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.