Shoppen op Black Friday; tips & tricks

black friday

Volgende week vrijdag, 24 november, is het Black Friday. Bij veel winkels kun je dan van alles en nog wat kopen met erg fijne kortingen. Ben jij van plan om te gaan shoppen tijdens Black Friday? Lees dan snel verder, want ik heb een aantal handige tips voor je!

1. Bedenk van tevoren wat je wil kopen

Wacht niet totdat het Black Friday is, maar bedenk van tevoren alvast wat je wil kopen. Dat scheelt je namelijk heel veel tijd. Maak vervolgens een lijstje met wat je wil kopen, zodat je niks vergeet. Want het is natuurlijk jammer om korting mis te lopen omdat je vergeten bent dat je een bepaald item graag wilde bestellen.

2. Bekijk van tevoren waar je het kunt kopen

Als je dan weet wát je wil kopen, kun je gaan kijken waar je dat het voordeligst kunt kopen. Er zijn namelijk best veel webshops en winkels die dezelfde dingen verkopen en jij wil natuurlijk een zo laag mogelijke prijs betalen.

3. Vergelijk de prijzen

Daarom is het slim om van tevoren de prijzen te vergelijken. De prijzen zijn niet altijd van tevoren bekend, maar vaak geven webshops van tevoren al aan hoeveel korting ze gaan geven tijdens Black Friday. Zelf was ik op zoek naar leuke Vans en ik zag dat de ene webshop wel 50% korting geeft, en andere webshops maar 30%. Dat scheelt natuurlijk best veel! Voor de dingen die ik wil shoppen is de Black Friday sale bij Omoda perfect, maar het ligt er natuurlijk aan wat je precies wil kopen.

4. Check social media

Houd ook social media in de gaten. Daar lees je meer over kortingen en soms vind je er kortingscodes waarmee je nog goedkoper kunt shoppen. Dat wil je niet missen!

5. Wees er op tijd bij

Kijk van tevoren vanaf wanneer de Black Friday deals gelden en zorg dat je er op tijd bij bent, zodat de items die je wil kopen nog niet zijn uitverkocht.

6. Shoppen maar!

En vervolgens kun je lekker gaan shoppen! Er zijn ontzettend veel winkels die leuke Black Friday acties hebben, dus je kunt vast goed slagen, ongeacht wat je van plan bent om te kopen. Veel shopplezier!

Ben jij van plan om te gaan shoppen op Black Friday? En zo ja, wat wil je gaan kopen?

5 gedachten over “Shoppen op Black Friday; tips & tricks

  1. Saskia schreef:

    Ik ben al een tijdje aan het kijken naar een mooie aanvulling van mijn werkplek. Maar omdat BF bijna was, nog even afgewacht of er een aanbieding zou komen.
    Gisteren het apparaatje gekocht met €75 korting 😀

  2. Sixpacks.be schreef:

    Vind het een leuk initiatief die Black Friday maar dat wil zeker niet zeggen dat ik ook iets ga kopen. Op een gegeven moment heb je zowat alles en kopen om te kopen vind ik niet nodig.
    Als er natuurlijk kort ervoor iets stuk gegaan is dan wacht ik wel tot het effectief Black Friday of soldentijd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.