Kringloop shoplogje

Kringloopwinkels; ik ben er gek op. We gaan regelmatig even kringloopshoppen en ik word echt blij van leuke koopjes. Het is absoluut niet zo dat ik er ontzettend veel koop, maar afgelopen weekend ben ik erg goed geslaagd qua kinderkleding. En toen dacht ik; dat ga ik met jullie delen!

Kringloopvondsten van afgelopen weekend

‘Zullen we anders even gaan kringloopshoppen?’, vroeg ik aan Bart. Dat vond hij wel een goed idee en ook de kinderen hadden wel zin om even te winkelen. We reden eerst naar de kringloopwinkel in Borne, want dat is toch wel onze favoriete kringloopwinkel in onze omgeving. En daarna gingen we nog even naar een kringloopwinkel in Hengelo. Het leuke van kringloopwinkels is dat je er van alles vindt. Van sieraden tot een hangmatstandaard, je komt er zo ongeveer alles wel tegen.

Kleren voor Lenn

In Borne slaagde ik ontzettend goed voor Lenn. Daar hebben ze wel vaker leuke kinderkleding en ook deze keer vond ik veel leuke dingen. Het shirt links is van Like Flo, het middelste shirt is van Vingino en het vest is van Abercrombie & Fitch. Als je dat nieuw koopt is het niet goedkoop, maar nu betaalde ik voor de shirts € 2,00 en voor het vest € 3,00.

En ik vond ook leuke broeken voor hem! De linker en de middelste zijn van Name It en die zitten bij Lenn altijd erg goed. De rechter broek is van Vingino en die is nog iets te groot, maar daar groeit hij vanzelf wel in. De broeken kostten allemaal € 2,00, dus die kon ik ook niet laten liggen. Goedkoop, duurzaam en Lenn vindt de kleding hartstikke leuk, dus ik ben erg blij met deze aankopen.

Jasjes

Nomi vond niet veel kleding leuk, maar toen ik haar dit spijkerjasje van River Island liet zien, wilde ze hem toch wel hebben. Deze kostte € 6,99 en we kochten hem bij Kringloopwinkel Het Goed in Hengelo. Het jasje rechts is voor Lenn en als hij een beetje doorgroeit past hij daar aanstaande lente wel in. Ik betaalde er in Borne € 4,50 voor.

Schaatsen

Je weet natuurlijk nooit of het deze winter koud genoeg wordt om te gaan schaatsen, maar ik kon deze schaatsen niet laten liggen. Want als de ijsbanen eenmaal open zijn, kun je nergens meer schaatsen vinden. Nomi had vorig jaar schaatsen waar ze nog net in paste, dus die zullen deze winter te klein zijn. Lenn kan die dan aan, en voor Nomi kocht ik deze schaatsen voor € 8,00. Voor Elena kocht ik deze glij-ijzers voor € 2,50.

Shop jij wel eens bij kringloopwinkels?

 

10 gedachten over “Kringloop shoplogje

  1. Gita schreef:

    Wat een mooie vondst! En dat spijkerjasje ook van River Island 😍 Wij gaan ook vaak naar de kringloop , al vele ‘schatten’ gescoord! 🤗

  2. Eva schreef:

    Zo tof dat er steeds meer grote kringloopwinkels zijn. Er worden veel te veel spullen gemaakt en gekocht, dus beter voor de planeet als we gaan hergebruiken wat er al is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.