Mijn buikfoto’s van het tweede trimester

buikfoto's

Inmiddels is voor mij het derde trimester begonnen! Wat vliegt de tijd zeg… Vanaf dat ik 13 weken zwanger was, heb ik iedere week een buikfoto gemaakt (of nou ja, meestal werden ze door Bart of door Nomi gemaakt). Net als toen ik zwanger was van Nomi en van Lenn, heb ik alle buikfoto’s van het tweede trimester bij elkaar in dit artikel gezet.

Mijn buikfoto’s van het tweede trimester

13 weken zwanger

13 weken zwanger

Toen iedereen mocht weten dat ik zwanger ben, maakte Bart voor het eerst een buikfoto. Dit jurkje durfde ik de weken ervoor niet aan te doen, want hij accentueert mijn buik nogal. En ik wilde natuurlijk niet dat mensen al zagen dat ik zwanger was voordat we mijn zwangerschap bekend hadden gemaakt! En nu kon het eindelijk weer, want iedereen mocht mijn buikje zien.

14 weken

14 weken zwanger buik

Nog zo’n jurkje waarin je mijn beginnende buikje goed kon zien. Maar ik had dan ook een flinke buik voor deze termijn.

15 weken

15 weken zwanger derde kindje

Toen ik 15 weken was, maakte mijn buik nog even een groeispurtje. Zo’n buik had ik bij Nomi toen ik al ver over de helft was! Net als bij Lenn ging het deze zwangerschap nogal snel.

16 weken

16 weken zwanger geslachtsbepaling

Toen ik 16 weken zwanger was, maakte Bart deze foto van mij en Lenn. Ik vind hem zo schattig!

17 weken

17 weken zwanger baby voelen

Volgens mij is dit mijn meest gelikete foto op Instagram. Midden in de troep, zonder make-up, en niet vanuit de beste hoek omdat Nomi hem maakte haha! We waren toen net begonnen met het isoleren van de zolder.

18 weken

18 weken zwanger buik

En hier was ik alweer 18 weken zwanger. De tijd ging toen zo bizar snel!

19 weken

19 weken zwanger

Nog eentje die door Nomi is gemaakt. Als ik de foto’s zo zie, groeide mijn buik in deze weken niet zo hard.

20 weken

20 weken zwanger baby

Maar toen ik 20 weken zwanger was, had ik weer een groeispurtje gehad. Ondanks mijn behoorlijke buik leek ons meisje tijdens de 20 weken echo iets kleiner te zijn dan gemiddeld. Maar inmiddels wist ik dat dat niet zoveel zegt. Nomi en Lenn waren tijdens de 20 weken echo allebei iets kleiner dan gemiddeld, terwijl ze bij hun geboorte 3600 en 4200 gram wogen.

21 weken

21 weken zwanger

Toen ik 21 weken zwanger was mocht Bart van Nomi geen foto maken, dat wilde zij namelijk doen!

22 weken

22 weken zwanger buikfoto

Toen ik 22 weken zwanger was dacht ik, ‘laten we lekker een stuk gaan wandelen’. Nou, dat heb ik geweten hoor… Daarna deed mijn bekken behoorlijk pijn!

23 weken

23 weken zwanger derde zwangerschap

Dit is de enige foto met de zelfontspanner. Daar heb ik regelmatig ruzie mee, maar uiteindelijk is het toch enigszins gelukt.

24 weken

24 weken zwanger levensvatbaar

Ik vind het zo’n mooie mijlpaal; 24 weken zwanger zijn! Stel dat ze toen geboren zou worden, dan zouden de artsen haar behandelen en zou ze een overlevingskans hebben. Gelukkig bleef ze nog lekker even zitten.

25 weken zwanger

Toen ik deze foto terugzag viel het me op dat mijn buik en mijn kont even groot zijn haha!

26 weken zwanger

26 weken zwanger

Toen ik 26 weken zwanger was, was Nomi’s kamertje bijna af. De muur was klaar, maar de meubels stonden er nog niet in. Een mooi moment om even te poseren voor de roze muur!

27 weken

27 weken zwanger

En de laatste, de foto van toen ik 27 weken zwanger was. Het einde van het tweede trimester en nu zijn we alweer aan het laatste trimester begonnen!

Een gedachte over “Mijn buikfoto’s van het tweede trimester

  1. Kirsten schreef:

    Wat leuk om al die foto´s zo achter elkaar te zien. Ik vind dat ook zo leuk bij mijn eigen buik. Heel apart als er dan weer eens een groeispurt tussendoor komt. Mooie buik hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.