THROWBACK THURSDAY #2

Een tijdje geleden zette ik voor het eerste een Throwback Thursday artikeltje online, met daarin natuurlijk oude foto’s. En omdat ik het zo leuk vond (en hopelijk vinden jullie dat ook), besloot ik er weer eentje te maken. Deze keer met foto’s van 1990 tot 2012. 

Deze plaatste ik ook al op Instagram, maar ik vond hem ook wel leuk voor dit artikel. Dit was in 1990, met mijn moeder. En het schijnt dat veel mensen dachten dat dit Nomi was, haha.
Dit was in de zomer van 1991, toen ik anderhalf was. 
Op de foto links waren mijn zusje en ik aan het kamperen met mijn opa en oma, ergens eind jaren ’90 (denk ik). De foto rechts was een paar jaar later, maar ik kan niet goed inschatten hoe oud ik daar was. Een jaar of 10/11? Dat was dus rond het jaar 2000.
Uit de tijd tussen 2000 en 2008 heb ik niet zoveel foto’s op mijn laptop staan. Dit was dus in 2008, toen ik vooral veel uitging. Ik had net mijn diploma gehaald en die zomer maakten we vooral heel veel lol.
En ook deed ik die zomer animatiewerk.
Dit was in 2010. Bart en ik waren anderhalf jaar samen en we waren op vakantie in Side, Turkije. 
In 2011 ontdekten mijn zusje en ik deze stand op de webcam van mijn vaders computer. We maakten toen nog 100 van dit soort foto’s. Dat vond mijn vader minder leuk dan wij, want hij mocht daarna alle foto’s weer gaan verwijderen, oeps.
In 2012 begon ik (na een paar foute studiekeuzes) aan de opleiding Directiesecretaresse. Op deze foto waren we met de klas naar het Management Support Event.
Ook deze foto’s komen uit 2012. De linker foto werd gemaakt tijdens een avondje uitgaan, op de foto rechts waren we bij mijn schoonouders en ons nichtje zat bij Bart op schoot.
Gerelateerd artikel:

7 gedachten over “THROWBACK THURSDAY #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.