Favorieten uit de H&M Sale

Jullie weten vast al wel dat de sale bij de H&M is begonnen en ook dit jaar zijn er weer hele leuke items afgeprijsd. De sale in de winkel vind ik altijd vreselijk, het is dan zo’n rommel dat ik helemaal geen zin heb om er tussen te gaan zoeken, maar online vind ik het heerlijk om naar de afgeprijsde artikelen te kijken. Daarom heb ik voor jullie mijn favoriete H&M sale items uitgezocht. Wat vinden jullie ervan? En hebben jullie al geshopt in de sale?

28 gedachten over “Favorieten uit de H&M Sale

  1. Ayla schreef:

    Leuk! Dat blauw/witte jurkje is heel cute! Ik ben eigenlijk vaak te laat bij de sale, maar laatst was ik in de H&M toen de sale net begonnen was en alles hing er nog in mijn maat, yes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.