VIPBOX DECEMBER

Zaterdag viel de Vipbox weer op de mat en na de leuke inhoud van de vorige Vipbox, was ik heel benieuwd wat er deze keer in zou zitten. Zoals je op de foto kunt zien, vond Guusje het ook heel interessant, haha.

Links zie je ‘collagen & aloë vera hydro eye-pads’ van Être Bele. Deze schijnen erg goed te werken tegen vermoeide ogen, wallen en lijntjes onder je ogen. Handig bijvoorbeeld voor na een avondje stappen. Dit product kost € 21,50. Rechts zie je een crème, ook van Être Belle. Dit is een crème die geschikt is voor alle huidtypen, er zit 15ml in en het kost normaal € 15,40.
Daarnaast zitten er wat producten van LookX in. Het is een trendbox, die je kunt kopen voor € 7,75. Hier kun je zelf oogschaduws in doen, die ook € 7,75 per stuk kosten.
Het idee is heel leuk, maar het is wel jammer dat er maar twee oogschaduws inzitten. Hierdoor blijft er een plekje leeg, wat ik wel jammer vind. 
Als laatste zit er nog een serum met argan olie in, van Ionix. Dit soort producten vind ik vaak heel fijn en ik denk dat ik deze zeker regelmatig ga gebruiken. Dit product kost € 9,95. Daarnaast zit er een zilveren eyeliner in, die € 5,95 kost.
Om heel eerlijk te zijn, valt deze box me een beetje tegen. De vorige boxen vond ik veel leuker en hopelijk hebben de volgende boxen wel weer een leuke inhoud. 
De Vipbox kost € 12,50 per maand en de eerste box kost maar € 5,00. Je kunt je aanmelden via Vipbox.nl.

20 gedachten over “VIPBOX DECEMBER

 1. Kirsty schreef:

  Wat jammer dat je box wat tegen vond vallen! Ik vond hem wel heel leuk! Moet zeggen dat ik er ook niet zo mee zit dat er maar 2 oogschaduws inzaten, omdat ik al een volledig gevulde trendbox heb van LOOkX. Misschien haal ik nog wel een derde oogschaduw erbij met de kortingsbon, maar dat hangt af van de pigmentatie van deze twee.

 2. Just Love Life schreef:

  De inhoud vind ik best leuk! Ik ben heel erg benieuwd naar die pads (hoewel ik ze zelf niet zou kopen ivm de prijs). De argan olie lijkt me ook heel erg fijn!
  Jammer van die 2 oogschaduws inderdaad. Ze zien er wel mooi uit! Maar dat lege plekje… Tja 😉

 3. Tess Evea schreef:

  Ik heb zelf de box ook in mijn bezit en ook ik vond het inderdaad een beetje tegenvallen. Ik ben niet iemand die de eye pads snel zou gebruiken en ik vind het inderdaad erg vreemd dat er maar 2 oogschaduws bij zitten ipv 3.

 4. Melissa schreef:

  Daar was dan ook de kortingscode voor zodat je ZELF je eigen kleur kan uitkiezen! Vond dat idee echt helemaal leuk want zo kan ik echt een kleur erbij kiezen donker of licht, en daarnaast de rest is hartstikke duur en kan t normaal zelf niet kopen en vind dit heel leuk om bijvoorbeeld ook cadeau te doen aan mn mams ofzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.