DE LEUKSTE JURKJES VOOR DE FEESTDAGEN

Je kunt natuurlijk kiezen voor een lekkere warme trui tijdens de feestdagen, maar persoonlijk vind ik het heel leuk om iets feestelijks te dragen tijdens kerst en oud en nieuw. Momenteel heb ik nog niks gekocht, maar ik ben op internet gaan zoeken naar leuke jurkjes die lekker feestelijk zijn. De jurkjes hierboven horen absoluut bij mijn favorieten, maar ook de jurkjes die je ziet als je verder klikt, vind ik heel erg leuk. Weten jullie al wat je aandoet tijdens de feestdagen?

14 gedachten over “DE LEUKSTE JURKJES VOOR DE FEESTDAGEN

  1. Alessandra schreef:

    Wow mooie jurkjes allemaal! Ik vind die rechtsboven van New Look wel heel mooi, en alle glitterjurkjes ook natuurlijk! Zelf ben ik nog aan het twijfelen wat ik moet aandoen, dilemma op en top!

  2. Estrella schreef:

    Ik doe niet echt aan kerst dus geen jurkjes voor mij, sowieso koop ik nooit nieuwe kleding voor kerst. Elk jaar moet er toch weer een nieuw jurkje komen terwijl je die van vorig jaar misschien 1 dag gedragen hebt. Niet echt iets voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.