Het is een…

geslachtsbepaling

Gisteren was het zo ver; om 15.00 uur hadden we een afspraak bij het echobureau voor een geslachtsbepaling. Hoewel ik geen voorkeur had voor het geslacht, vond ik het toch hartstikke spannend!

De geslachtsbepaling

Nomi wilde heel graag mee naar de ‘babydokter’. Lenn snapt er nog weinig van, maar hij ging ook gezellig mee. Met zijn viertjes reden we naar Almelo voor de echo. We waren al snel aan de beurt en ik mocht meteen gaan liggen.

De echoscopiste legde Nomi precies uit wat er zou gebeuren en Nomi vond het ontzettend interessant. Lenn niet, hij zocht meteen het speelhoekje op. Al snel zagen we de baby en even later vroeg ze ‘zie je het zelf al?’. Nee, ik had echt geen idee!

nub theorie

Zien jullie het wel? Mijn voorgevoel zei dat we een meisje zouden krijgen. Bart dacht het ook, en Nomi dacht een jongen. Maar ze hoopte op een meisje.

Het is een…

‘Nou Nomi, ik heb leuk nieuws voor je. Je krijgt een zusje!’ Nomi straalde helemaal, ze vond het geweldig! En hoewel ik zelf geen voorkeur had, vond ik het wel heel erg leuk. Ik wilde het namelijk heel graag weten en wat was het mooi om te zien hoe blij Nomi ermee was!

nub meisje

Team pink!

Een meisje dus! Qua namen is dat een groot voordeel, want tot nu toe kwamen we absoluut niet uit de jongensnamen. We hebben ook nog geen meisjesnaam hoor, maar daar zijn we het wat meer over eens. En ik moet toegeven dat ik het ook wel heel erg leuk vind om weer roze kleertjes te gaan shoppen!

En verder

De echoscopiste die de geslachtsbepaling deed, doet ook 20 weken echo’s. Toevallig zal ze ook die van ons gaan doen. Hoewel de geslachtsbepaling geen medische echo is, keek ze toch even of alles er voor nu goed uitziet. Even snel, en het kindje is natuurlijk nog wel erg klein om alles goed te kunnen zien. Maar wat ze kon zien zag er gelukkig goed uit. En dat is natuurlijk heel fijn om te horen!

7 gedachten over “Het is een…

  1. MarjonS schreef:

    Gefeliciteerd, wat leuk! Een dochter erbij. En fijn dat ze een snelle blik over de echo deden…. nu op naar de 20 weken.

    Zelf was ons 1e kindje een verrassing qua geslacht. En bij 2e kindje gewoon gewacht tot de 20 weken echo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.