Weekvlog 3: Nomi gaat vloggen, kijkles bij zwemles en eeltsokken uitproberen

eeltsokken

Ik merk dat ik het vloggen toch echt leuker vind dan het schrijven van dagboekjes. Als ik heel eerlijk ben, vond ik mijn dagboekjes het minst leuk om te maken van alle artikelen. Vlogs maken en editen daarentegen, vind ik juist heel erg leuk. En voor wie geen zin heeft om een vlog te kijken en toch wil weten hoe mijn week eruit zag, zal ik in deze blog kort vertellen wat we afgelopen week hebben gedaan. En heb je geen zin om dat te lezen? Scroll dan gewoon door naar mijn vlog!

Dagboekjes versus geen dagboekjes

Aan de ene kant vind ik het heel leuk om met jullie te delen wat ik in een week doe. Maar op de één of andere manier gingen mijn dagboekjes me een beetje tegenstaan. De meeste foto’s uit mijn dagboekjes konden jullie ook op Instagram (vooral in mijn stories) zien en daardoor voelde het een beetje als mosterd na de maaltijd.

Het laatste dagboekje kwam online op de dag dat Elena werd geboren. Die had ik de dag ervoor klaargezet. Daarna besloot ik even een pauze te nemen van mijn dagboekjes, zodat ik geen verplichtingen had in mijn kraamtijd. Maar ook na de kraamtijd had ik er niet zo heel veel zin in. En daarom besloot ik het anders aan te pakken; ik ben gaan vloggen!

Wat we afgelopen week deden

Afgelopen week hadden Nomi en Lenn nog meivakantie, dus ze waren gezellig thuis. Nomi vindt het heel erg leuk dat ik vlog en besloot zelf ook te gaan vloggen, maar dan met een duploblokje haha!

Toen Nomi en Lenn een dagje bij mijn schoonmoeder waren, besloot ik onze trapkast uit te mesten. Wat een troep lag daarin zeg… Er lag een fortuin aan statiegeldflessen, genoeg keukenrol voor de komende 6 jaar, en bergen aan boodschappentassen en plastic zakken.

Zaterdag stonden we vrij vroeg op, want we gingen met zijn allen naar Nomi’s zwemles. Er was namelijk een kijkles! Ik nam mijn camera mee en het is me gelukt om haar te filmen zónder andere kinderen in zwemkleding in beeld te brengen (want ik kan me voorstellen dat andere ouders daar niet blij van zouden worden). ’s Middags ging ik naar de Action en daar kocht ik eeltsokken, die ik ’s avonds uitprobeerde.

Ben je benieuwd geworden naar de vlog? Kijk hem dan hieronder, of klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.