Dagboekje 276; Nomi is vier jaar!

Afgelopen week stond in het teken van Nomi’s verjaardag. Ze kon bijna niet meer wachten totdat het zover was, en wat was ze blij toen ze jarig was!

Maandag; ‘Wakker worden Nomi!’

Terwijl Nomi bijna altijd vroeg wakker is, had ze maandag niet zo veel zin om op te staan. ‘Waar moet ik dan naartoe?’ ‘Je gaat zo naar de peuterspeelzaal.’ ‘Nee ik ga nog even slapen.’ Sinds ze begon met wennen op de basisschool, vindt ze de peuterspeelzaal niet leuk meer. Maar uiteindelijk waren ze toch allebei aangekleed en bracht ik ze naar de peuterspeelzaal. Toen ik ze ophaalde besloot ik eens met de bakfiets te gaan, omdat dat straks het makkelijkst is als ik eerst naar de basisschool ga en daarna naar de peuterspeelzaal. En ik moest nog even oefenen haha. Nomi en Lenn vonden het heel erg leuk dat ik ze met de bakfiets ophaalde.

Dinsdag; controle bij de verloskundige

Dinsdag mocht Nomi weer een ochtendje wennen op de basisschool en ik ging samen met Lenn naar de verloskundige. Lenn was lekker aan het spelen en alles lijkt goed te gaan met de baby. ’s Middags was Nomi lekker aan het spelen met haar camera en natuurlijk moest álles op de foto!

Woensdag; traktaties maken

eenhoorn traktatie

Woensdagochtend ging Lenn voor het eerst peuterzwemmen met mijn schoonmoeder. Nomi was weer op de basisschool, en om half 12 haalde ik haar op. ’s Avonds maakte ik Nomi’s traktatie voor op de peuterspeelzaal.

Donderdag; trakteren op de peuterspeelzaal

Donderdag was Nomi’s laatste dagje op de peuterspeelzaal. Ze vond het heel leuk om te trakteren, maar het was toch ook wel spannend om op tafel te staan. Mijn moeder ging mee toen ik Nomi en Lenn ophaalde en ik kreeg deze schattige rompertjes van haar.

Vrijdag; voorbereidingen voor Nomi’s verjaardag

Vrijdag waren we vooral bezig in huis. Ik was aan het opruimen en schoonmaken en Nomi’s taart werd geleverd. ’s Avonds versierden Bart en ik de kamer en we pakten de cadeautjes in.

Zaterdag; Nomi is vier jaar!

eenhoorntaart

Zaterdag was het dan zo ver; Nomi werd vier jaar! ’s Ochtends hebben we de taart in elkaar gezet en ’s middags vierden we haar verjaardag met familie. Nomi heeft een ontzettend leuke dag gehad!

Zondag; lekker lui dagje

vier jaar

Zondag was Nomi duidelijk nog moe van haar verjaardag. Eerst keek ze lekker een film, en daarna hebben we samen de Playmobil die ze voor haar verjaardag kreeg in elkaar gezet. Verder deden we vrij weinig, wat ook best lekker was.

3 gedachten over “Dagboekje 276; Nomi is vier jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.