Dagboekje 290: terug van vakantie

terug van vakantie

Na onze vakantievlog van vorige week, heb ik deze keer weer een dagboekje voor jullie. Nomi ging weer naar school, Lenn naar de peuterspeelzaal, Bart ging weer aan het werk, en ik… Ik liep ontzettend achter qua bloggen en mijn mailbox zat helemaal vol. Want tja, in de vakantie had ik weinig gedaan aan mijn blog en mijn mail, dus daar was ik afgelopen week even druk mee!

Maandag: back to school

Maandag ging Nomi weer naar school en Lenn ging naar de peuterspeelzaal. Allebei namen ze schelpjes mee om te laten zien. Lenn heeft de hele ochtend gekletst over de vakantie en de leidsters op de peuterspeelzaal weten nu precies wat we op vakantie allemaal gedaan hebben haha!

Dinsdag: samen spelen

Lenn en Elena gaan elkaar steeds leuker vinden en dinsdag hebben ze een hele tijd samen gespeeld. Ondertussen was ik nog steeds bezig met het uitpakken van de tassen van de vakantie en ook aan de was leek geen einde te komen…

Woensdag: even lekker aan het werk

Woensdagochtend werd Lenn door mijn schoonmoeder opgehaald en de rest van de ochtend bleef hij bij haar spelen. Elena ging haar ochtendslaapje doen en ik had even tijd om aan het werk te gaan. Ik liep gigantisch achter, dus die tijd kon ik goed gebruiken. Ik schreef een paar artikelen en ik ging verder met mijn mail, en na Elena’s slaapje liep ik weer wat minder ver achter.

Donderdag en vrijdag

Donderdag en vrijdag waren rustige dagen. Ik ging verder met de was, en echt, het is niet normaal hoeveel was we hadden na een weekje vakantie. Inmiddels ben ik nog steeds niet helemaal bij haha!

Zaterdag: zwemmen, gym, feestje en verjaardag

Zaterdag was een goed gevulde dag. Nomi had om 7.30 uur zwemles en om 9.45 uur had Lenn zijn tweede gymles. Hij vond het weer hartstikke leuk, dus de volgende keer ga ik hem aanmelden. Nomi had ’s middags een kinderfeestje en wij vierden de verjaardag van mijn moeder. Daar werd Nomi na het feestje naartoe gebracht. Rond 20.00 uur lagen ze eindelijk in bed en ze sliepen alle drie binnen een paar minuten.

Typische zondag

En zondag was een heerlijk rustig dagje. We bakten koekjes en verder deden we eigenlijk niet zoveel. Het was eigenlijk gewoon een lekkere rustige zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.