Win Duplo – Het grote bos

duplo000

Eén van Nomi’s favoriete dingen om mee te spelen is op dit moment Duplo. Ze vindt vooral de dieren heel erg leuk en we zitten regelmatig samen dingen te bouwen. Een tijdje geleden kregen we zelf deze doos, en nu mag ik er eentje weggeven!

duplo5

Zo’n grote doos Duplo is erg leuk om mee te beginnen, maar ook als je al Duplo hebt, zal het een hele leuke aanvulling zijn. Ik weet in ieder geval zeker dat ik er een kindje heel blij mee kan maken.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat een bericht achter waarin je vertelt dat je meedoet, en voor wie je deze doos Duplo zou willen winnen. Vergeet niet om een geldig e-mail adres in te vullen.
 • Voor extra kans mag je mij volgen via mijn social media; FacebookInstagramTwitter en/of Bloglovin. Delen mag natuurlijk altijd!

Deze winactie loopt tot en met woensdag 6 januari. Mocht je hem niet winnen, dan kun je hem voor € 54,99 kopen via onder andere Bol.com.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

167 gedachten over “Win Duplo – Het grote bos

 1. Wendy schreef:

  Heel graag voor onze kleine man, hij speelt de laatste tijd zo graag met zijn duplo hij kan er uren zoet mee zijn echt geweldig om te zien. Ps ik volg je overal 😉

 2. Ilona schreef:

  Wat een super leuke actie! Ik zou hem willen winnen voor mijn dochter Hailey die ook gek is op Duplo. Deze leuke set hebben we nog niet. Duimen!

 3. Brenda schreef:

  Wat een super leuke winactie!! Ik doe heel graag mee voor mijn duplo fan Lynn. Ze kan er uren heel zoet mee zijn. Ik volg je overal behalve op twitter omdat ik geen twitter account heb.

 4. Janke schreef:

  Wat een super leuke winactie. Ik doe graag mee voor Bente. Ze heeft op haar verjaardag ook meerdere dozen duplo gekregen en zins dien speelt ze ee elke dag mee. Het grote bos ontbreekt nog in haar collectie dus we nemen een gokje en doen graag mee

 5. Kristl Holthuis schreef:

  Ik zou de duplodoos graag winnen voor mijn zoontje Kenz hij heeft al een klein beetje duplo wat ooit nog van mij is geweest dus tijd voor wat vernieuwing hij is namelijk weg van duplo!

 6. Danielle schreef:

  Jaaa deze wil ik wel winnen! Sinds deze week heb ik ook een duplo fan in huis, want nu snapt mijn zoontje goed hoe hij moet bouwen! Fingers crossed!

 7. Kim heddema schreef:

  Ik zou de duplo set grote bos super graag willen winnen voor m’n lieve meiden isa en liv. Zodat ze gezellig samen kunnen spelen❤️ Ze zijn beiden super gek op duplo. Ik weet zeker dat ze het fantastisch zouden vinden om te krijgen!

 8. Mama van Pip, Daniëlle schreef:

  Wat leuk!
  Ik zou ‘m wel willen winnen voor Pip, mijn dochter die in maart 2 wordt.
  Duplo is zooooo leuk! Ze heeft al een doos met basisstenen en kan daar eindeloos mee torens bouwen. Deze ‘uitbreiding’ zou té gek zijn! Die diertjes, zo leuk.
  Fijne dagen voor jou & Nomi.

 9. Nicky schreef:

  Wat een ontzettend leuke winactie! Mijn kleine vriendje is gisteren 1 geworden, en vind duplo helemaal fantastisch! Hij heeft al aardig wat autootjes van duplo, maar deze doos is een hele leuke aanvulling!

 10. Rowan schreef:

  Ik doe mee voor mij dochtertje van 1,5 ze heeft met de sinterklaas duplo gehad en vindt het geweldig.
  Samen bouwen en vooral weer uit elkaar halen vindt ze erg leuk;)

 11. Jarina schreef:

  Wat een super leuke winactie! Ik denk dat mijn zoontje deze duplo set ook geweldig vindt! Hij heeft al wat dublo speelgoed en daar speelt hij erg leuk mee.
  Ik volg je al op facebook en instagram, de rest heb ik niet 😉

 12. Laura schopman schreef:

  Wat een leuke actie! Ook mijn dochter is dol op duplo. Ik volg je op facebook en vind het allemaal erg herkenbaar. Ik wil de duplo graag winnen voor mijn dochter van 2. We zijn op dit moment bezig om haar zindelijk te maken. Ze doet het zo goed! Dit zou een mooie beloning zijn!

 13. Danielle schreef:

  Wauw!
  Deze ken ik nog helemaal niet!
  Wat zijn die hertjes leuk en dat vosje, superschattig.
  Ik zou deze dulo doos graag voor mijn 2 dochtertjes van 3 jaar en 2 maanden willen winnen.
  Mijn jongste dochter had op haar geboortekaartje een vosje staan. En mijn oudste dochter is gek op boekjes over bosdieren, nu kan ze de verhaaltjes naspelen met deze duplo set.
  Ik ga duimen!

 14. Heidie schreef:

  Lego, is hier het favoriete speelgoed van zoon en dochter ❤️. Mijn zoon is steeds meer met kleine Lego-steentjes in de weer, maar de jongste van 3 jaar, geniet nog volop van Duplo. Dit bos-set is natuurlijk HEEL ERG TOF. ? Zeker omdat wij geregeld naar een Wildpark hier in de buurt gaan om o.a. daar naar herten en beren te kijken. Die vindt mijn dochtertje heel erg leuk en deze diertjes zijn goed vertegenwoordigd in dit Duplo set. ? Ik volg je op Facebook en heb het bericht daar ook geliked. Nu duimen maar dat ik mijn meisje binnenkort heel blij kan maken…?

 15. Aline Vanraes schreef:

  Dit wil ik heel graag winnen! Zag het enkele dagen geleden nog in een folder en besloot dat ik het ooit moet kopen want het is zo leuk en schattig! Ik zou dit willen winnen voor mijn 2 nichtjes.

 16. Michelle schreef:

  Heel leuk! Yara is ook dol op duplo, vind het vooral geweldig om onze bouwwerken uit elkaar te slopen haha;) dit zou een hele leuke aanvulling zijn op haar roze duplo! Wij doen graag mee 🙂

 17. Jeanet Veenstra-Venema schreef:

  Graag doe ik mee met deze super leuke winactie
  Als gastouder lijkt het me erg leuk om dit te winnen. Duplo heb ik hier namelijk helaas nog niet in huis. Ben vorig jaar begonnen als gastouder en je kan helaas niet alles kopen wat leuk Is. Daarom doe ik graag mee met de winactie. Heb twee opvangkinderen van 1jaar en mijn zoontje is nu 7 weken. Met de duplo zal dus de komende jaren goed mee gespeeld worden.
  Je pagina en blogs volg en lees ik al een tijdje met veel plezier!

 18. Sabine schreef:

  Ik zou de Duplo graag willen winnen voor mijn dochter Amy van 15 maanden. Ze speelt nu al door mijn bouwwerken uit elkaar te halen, hopelijk kan ze met het Duplo bos mooie dingen zelf gaan maken

 19. janine brouwer schreef:

  Super leuk!! Ik doe graag mee voor m’n lieve pop Cristiano! Hij is gek op alles wat met blokjes en bouwen te maken heeft. Dit is net iets voor hem. Ik volg je op instagram en Facebook. Ik heb wel Twitter maar doe er niks mee.

 20. Maud (@mamamaud_) schreef:

  Leuk, ik doe mee! Zou de Duplo graag willen winnen voor mijn dochter. Ze is dol op Duplo. 2 weken terug is ze grote zus geworden en dat doet ze zo goed. 20 maanden alle aandacht en dan nu ineens een klein broertje. Ik vind dat ze wel een mooi extraatje verdiend heeft.

 21. Manon schreef:

  Ik zou heel graag willen winnen voor mijn zoon (2)&dochter van (6)!! Duplo is iets waar ze ondanks het leeftijdverschil heerlijk samen mee kunnen spelen. En ik ben stiekem verliefd op het everzwijntje …die is gewoon te leuk!

 22. Miranda schreef:

  Wat een leuke set Duplo! Dit zal een leuke aanvulling zijn op de Duplo die mijn dochter al heeft. En ze is ook helemaal gek van diertjes. Een betere combinatie kan ik mij dus niet bedenken. Ik doe dus graag mee voor mijn dochter.

 23. Olga schreef:

  Dit vind ik echt super leuk speelgoed. Zelf ook altijd jaren vrolijk mee gespeeld en bewaard. Nu is mijn zoon aan de beurt. Dus die zou ik (onder ’t mom van niet geschoten is altijd mis) zeker weten heel blij maken met dit setje Duplo 🙂

 24. Stef schreef:

  Ik Zou het graag willen winnen voor mijn tweeling ze Zijn bijna Jarig dus Zou Leuk Verlaat verjaardagskado Zijn . We gaan ook lekker duplo sparen 🙂

 25. Mariette schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje sepp. Die word aankomende februari 2 en is helemaal dol van duplo. Inmiddels al wat kleine setjes maar zo’n grote doos zou hij super vinden (en zn papa stiekem ook want die vind het leuk om te bouwen)

 26. Karin schreef:

  Wat gaaf. Tja en dan zou ik het toch het ‘gewoon’ willen winnen voor mijn zoon. Hij heeft het bouwen net ontdekt en wil dan ook de hele dag “bou’en” en vraagt me steeds om het te “passjen”.

 27. Ester Schouten schreef:

  Ik doe mee voor mijn dochter van 21 weken oud! Hier thuis heeft ze al wel iets van duplo, en ze is er helemaal gek mee. Het zou fantastisch zijn als ik haar blij kan maken met deze set van duplo.

 28. miranda schreef:

  Wat een leuke actie ! Mijn kleuter & peuter zijn dol op duplo ! Bijna iedere dag spelen ze er mee. Dit zou een leuke uitbreidingsset zijn voor mijn peuterdochter naast de blokken en trein van kleuterzoon ☺️

  Ik volg ik ook al hier en daar ☺️

 29. Inez schreef:

  Ik zou deze set heel graag willen winnen voor ons zoontje Milan. Hij is inmiddels 5 maanden oud en begint steeds meer interesse in speelgoed te krijgen. Dit lijkt me een geweldig cadeau voor hem.

  Ik volg je op alle kanalen!

 30. Feline van Eijsden schreef:

  Ik zou deze duplo doos heel graag willen winnen als aanvulling op de duplo die mijn zoontje Nino al heeft. Nino vind vooral de dieren erg leuk en dit pakket is dan ook erg leuk voor hem. Ik denk dat mijn zoontje dol blij zou zijn als we dit pakket zouden winnen.

 31. Jarina schreef:

  Ik had hier al op gereageerd, maar ik zie mijn reactie er nog steeds niet tussen staan en ik wil toch wel heel graag meedoen voor mijn zoontje. Hij vind duplo onwijs leuk, dus deze set zou goed van pas komen 🙂
  Ik volg je al op insta en fb, de rest heb ik niet 😉

 32. Anita te Gussinklo schreef:

  super leuke actie.
  Ik doe graag mee voor mijn nichtje.
  Ik volg je op Bloglovin,Facebook & Twitter.
  Ook heb ik de actie gedeeld.

 33. Sabine Kohino schreef:

  Hai Malou,mijn dochtertje Lois van 2 houdt ook heel veel van dieren! We gaan vaak naar de kinderboerderij,altijd een feestje. Ik denk dat ze deze set vast geweldig vindt! Fijne Kerst,groetjes,Sabine.

 34. Rianne weerd schreef:

  Wat leuk. Hier wordt al jaren gespeeld met duplo. Blijft leuk en goed! We hebben vooral veel blokken. Onze dreumes is gek van dieren en dit zou een welkome aanvulling zijn. We maken graag kans. Ik volg je overal behalve twitter

 35. Nadia schreef:

  Hoi Marlou, Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Zij is gek op Duplo. ?
  Ik heb alle extra-stappen gedaan, dus ik volg je op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin.

 36. Jolein Koolske schreef:

  Oh woooow heel gaaf zeg !! Ik doe dolgraag mee want mijn dochters zijn gek op duplo. We hebben hier alleen nog niet zoveel van want is toch wel prijzig ? We wagen dus dolgraag een kansje !!

 37. Marloes L0es0e schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik zou dit setje graag willen winnen voor mijn dochtertje. Ze vind het net als jou dochter momenteel fantastisch om met duplo te spelen. Ze houdt ook echt van dieren. Ik denk dat ze heel blij gaat zijn met dit pakket.

 38. Anne schreef:

  Zou ik heel leuk vinden om aan ons neefje Roel te geven. Hij heeft wat duplo van zijn zus en van mijn zoon maar binnenkort is hij jarig en verdiend hij ook zijn eigen set.!

 39. Helena Alkema schreef:

  Ik zou graag mee willen doen voor mijn neefje en nichtje ( een tweeling) van bijna 2 en een half jaar. Ze hebben een hele duplo verzameling en dit zou echt geweldig voor ze zijn, mijn neefje is ook nog eens dol op beestjes dus echt een leuke verrassing.

 40. mari sand schreef:

  heel leuk voor mijn kleine meisje van 8 maanden, ze is in mei jarig dus leuk voor der verjaardag.
  Uiteraard volg ik je nu ook op twitter 🙂

 41. Sanne B schreef:

  Voor mijn kleine mannetje die nu een klein beetje door begint te krijgen dat je ook iets kunt maken van duplo behalve dat het reuze interessant is om te zien hoe zo’n blok valt als je het weg gooit .

 42. Oma will schreef:

  Ik heb kleinkinderen in de leeftijd van 1 tot 3jaar en die spelen allemaal nog met Lego Duplo.
  Ik heb een hele voorraad in huis, maar zoiets leuks als “Het grote bos” heb ik nog niet. Alleen gewone stenen. Oma’s kunnen niet alles hebben, dat weten ze. Voor hen waag ik een kansje….wie weet.

 43. Marloes schreef:

  Mijn zoontje heeft geen duplo en hij is een echte bouwer.
  Verder heeft hij veel fantasie en is dol op wandelen in een bos.
  Begin januari is hij jarig en dan zou het geweldig zijn als ik hem dit als cadeau kan doen.

 44. Sonja Hubregtse schreef:

  Waarom wij willen winnen,
  Tsja…waar zal ik eens gaan beginnen…
  Bas is degene die graag met Duplo speelt,
  Iets wat hem never nooit niet verveelt.
  Met Duplo kan hij erg veel.
  Hij maakt een huis of een kasteel.
  Hoe meer blokken, hoe beter.
  Dan bouwt hij een toren van tien meter!
  Auto’s van Duplo laat hij scheuren,
  Huisjes bouwen met ramen en deuren.
  Eigenlijk wordt er met het hele gezin van genoten,
  Bouwen we vliegtuigen, auto’s en zelfs boten.
  Maar hij vindt ’t mooiste: het Duplo bos,
  daar lopen namelijk alle diertjes los.
  Op het laatst nog picknicken op een kleed..
  tis een prachtige dag…die Bas nooit meer vergeet !
  Deze super winactie laten we niet schieten,
  hopelijk mogen we snel van de boswandelingen genieten…

 45. Lisanne Boem schreef:

  Ik doe mee voor mijn lieve nichtje, ze is werkelijk dol op Duplo en dit bos heeft ze nog niet.
  Ik zou graag met haar veel leuke avonturen beleven met het Duplo bos en ik weet zeker dat er veel mee gespeeld zal worden!

 46. Jolijn vink schreef:

  Voor mijn zoontjes Wat een geweldige kans die laat ik niet aan me voorbij gaan ? ik ga het toch proberen ik heb geliked en natuurlijk gedeeld.
  Het zou toch geweldig zijn om te winnen ik ga iedereen uitnodigen om mee te doen en jullie pagina een like te geven. Onwijs gaaf ik ga hier enorm voor duimen ? het zou je maar overkomen ik zou er zo enorm blij mee zijn ? net voor de feestdagen is dit natuurlijk echt een knaller ❤ ik hoop het zo spannend ik ga jullie pagina in de gaten houden spannend mischien mag ik wel de gelukkige zijn duim duim duim ?

 47. mirella schreef:

  Wat super leuk, hier een dochtertje van 2 en een zoontje van 3 die helemaal gek zijn van dieren en duplo dus deze Duplo dierenbos zullen ze heel erg leuk vinden!
  Met Duplo spelen ze graag en bouwen met het duplo dat ze hebben de leukste en meest fantasierijke creaties! Zou leuk zijn daar het dierenbos aan toe te mogen voegen!!

 48. Iris Smit schreef:

  Ik zou deze duplo set graag willen winnen voor Levi, hij is helemaal gek van dieren en het bos. Het zou een erg leuk kado zijn voor zijn verjaardag binnenkort.

 49. Ilona schreef:

  Ik zag hem al staan in de speelgoedwinkels en ik vind hem helemaal leuk. Duplo is inmiddels interessant voor mijn beide kinderen. Dochterlief van 3 die bouwt en speelt er hele rollenspellen mee., uren is ze er zoet mee. Zoonlief van 11 maanden begint nu met het ontdekken van de blokken en wil ze al op elkaar zetten. En mama speelt stiekem ook graag mee 😀
  Meer variatie is de blokken is dus heel erg welkom 🙂

 50. Anton Hompe schreef:

  Fijne feestdagen allereerst en een gezonde en sprankelende jaarwisseling en start voor 2016 ***….winnen = binnen en gelukkig doen er veel mensen mee, ik heb 4 kleinkinderen maar ik denk dat de jongste 2 het erg leuk zouden vinden en mijn dochter ook die een kinderopvang aan huis heeft .dus deze DUPLO doos word dan door velen met open armen ontvangen en zeker intensief in gebruik genomen.
  suc6 allen #

 51. marleen schreef:

  ik wil graag meedoen ( en natuurlijk winnen) voor Inez. De dochter van vrienden van mij. Inez is net drie gworden en speelt uren met de dulpo van mijn dochter van 4 als ze hier is. Ik gun haar ook zo’n mooie doos!

 52. Joke Dezijn-Oosterling schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn dochter Aimy. Ze is gek op duplo en speelt er dagelijks mee. Een waar genot om naar te kijken, want ze doet er ook van die lieve stemmetjes bij.

 53. Trees Vandersanden schreef:

  Wat een mooie actie, ben blij dat ik hem nog zie! Het zou leuk zijn om deze set te winnen voor ons kleine meisje, ze is net aan het ontdekken hoe je dingen kan bouwen

 54. Annet schreef:

  Hallo Malou, ik zag je actie op Facebook. Wat leuk dat je zo’n actie doet. Ik doe deze ronde ook mee voor een kans.
  Hier in Emmen zijn we dierenpark Emmen voor enkele maanden, maar dochterlief zou deze winter wel mooi met deze dieren kunnen spelen. Ik ga duimen duimen duimen.

 55. Linda Raaijmakers schreef:

  Ik wil deze set heel erg graag winnen voor onze tweeling Lucas & Eva. Dus daar heb ik dan ook het volgende voor gedaan 😀
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind via bloglovin)

  Groetjes Linda

 56. Nicole schreef:

  Goed dat ik deze winactie nog even zie.
  Want mijn meisje is enorm gek op Duplo, ze heeft met kerst en sinterklaas ook duplo dingen gekregen, maar laatst in de intertoys keek ze toch wel vol verlangen naar deze doos…
  Dat zou ook perfect uitkomen voor haar verjaardag over 2 maanden!

 57. Linda Meester schreef:

  Ik doe mee voor onze Evie, dochter 3. We hadden alle Duplo van haar zussen al weggedaan om de overstap naar meisjesLego te maken. We waren alleen Evie vergeten. Ze vindt Duplo en dieren erg leuk.

 58. Nicole schreef:

  Jaaaaaa, lijkt me geweldig voor mijn dochtertje Marley! Bijna 18 maanden, maar nog lekker ongeduldig met bouwen. Misschien dat dit pakket haar aandacht weet te houden! Met dieren en glijbaantjes moet dat gaan lukken. Lijkt me in ieder geval super voor haar!!!

  Dussss, ik/wij doen graag mee!!

  Groetjes, Nicole

  Ps Van harte met de zwangerschap 😀

 59. Mary schreef:

  Duplo is zo leuk! Bizar eigenlijk hoe ongelooflijk duurzaam het is. Daarnaast super leerzaam. Mijn favo speelgoed voor Mila.

  Stalkeralert: Ik volg je overal (op social media dan). ?

 60. JZ schreef:

  Duplo is gewoon leuk en duurzaam!

  Ons dochtertje heeft al e.e.a. van Duplo maar er is gewoon zoveel verkrijgbaar aan sets.
  Dit is een hele leuke set en wij hopen dat zij mag winnen uiteraard!

 61. Bianca schreef:

  Ook voor de duplo doen we mee! Ondanks dat mn zoontje pas 7 maanden is heeft hij al wat basis duplo klaar staan voor als hij oud genoeg is, deze set ziet er super leuk uit om zn collectie al wat verder uit te breiden 🙂

 62. Tamara schreef:

  Wat een leuk artikel met bijbehorende winactie, Malou!
  Ik zou graag deze prachtset voor Emma (2) winnen, altijd op ontdekkingstocht!

 63. Frederike schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij wordt volgende maand 1 jaar. Dit zou een super cadeau voor hem zijn.

  Ik volg je op instagram!

 64. Elles W. schreef:

  De beste wensen voor 2016! Dat je dit jaar weer veel prachtige blogs mag schrijven!

  Wat een groot cadeau mag je weggeven, wauwww! Ik doe graag mee voor ons zoontje (2,5 jaar). Hij is gek op Duplo.. bouwen, auto’s en diertjes. Hij zou met dit cadeau heel veel uurtjes zoet zijn. Het mooie van duplo is dat het nooit verveeld!

 65. melissa schreef:

  Mijn beide kids (jarno 2 en elise 4) zijn gek van en op duplo. heerlijk creatief kunnen ze hiermee bezig zijn. zoontje jarno wordt bijna 3 en dit is het perfecte cadeau. ik doe graag mee. ik volg en like via bl, instagram en fb. liefs melissa

 66. Evelien Bos-Brandt schreef:

  Oei, wat veel reacties al! Maar ik ga toch een gokje wagen voor mijn kleinste meisje van 2, groot duplo fan. Deze set vindt ze vast geweldig!
  Ik volg je via FB en IG 🙂

 67. ilsiee prins schreef:

  Wauw… Doe graag mee voor mijn kleine vent! Hij word de 25e 2 dus zal super leuk zijn om dit als verjaardascadeau te mogen geven! 😀 Wat zal hij er superleuk mee gaan spelen!!! Echt top.. Fantastisch dat je deze leuke winacties organiseert!!
  Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen, Groetje ilsiee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.