WINNEN: LOST MY NAME

Ik vind het heel leuk om Nomi voor te lezen en hoewel ze regelmatig probeert om het boekje af te pakken, merk ik dat ze het ook heel leuk vindt. Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van het bedrijf Lost My Name met de vraag of ik een boekje voor Nomi wilde ontvangen, en er eentje wilde weggeven aan een van mijn lezers. En natuurlijk wilde ik dat wel!

Het boekje gaat over een meisje (of een jongen, er zijn twee versies) die haar naam kwijt is. In het boek gaat ze op zoek naar haar naam.

Letter voor letter vindt ze haar naam weer terug en aan het einde, na een magisch avontuur beleefd te hebben, wist ze weer hoe ze heette.

Ik vind het een ontzettend leuk boekje en als Nomi straks wat meer begrijpt, is het waarschijnlijk nog leuker. En ik mag een van jullie blij maken met zo’n boekje!

Er is een jongensversie en een meisjesversie, en het boekje is geschikt voor namen van 3 tot 12 letters. Wil jij kans maken op zo’n boek? Dit is wat je daarvoor moet doen:
– Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. En vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen.
– Volg mij via Bloglovin’

Om extra kans te maken, mag je me ook volgen via andere social media, zoals Facebook (en als je dit bericht dan liket, wordt je winkans nog ietsje groter) ,Twitter en/of Instagram. Delen mag natuurlijk ook altijd.
Je kunt meedoen tot en met zondag 18 oktober. Daarna neem ik contact op met de winnaar.
Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

35 gedachten over “WINNEN: LOST MY NAME

 1. Miss Happinez schreef:

  Super leuk dat het zo’n persoonlijk boekje is. Die zou ik graag willen winnen voor mijn nichtje van 1,5! Ze is nu al gek op boekjes en kan al heel goed ‘Boek’ zeggen. Zo lief! Ik volgde je al op bloglovin

 2. Celina schreef:

  Ohh wat een leuk boek ?
  Die zou ik ook wel willen winnen voor mijn zoontje. Ik vind voorlezen echt heel leuk, en al is hij nu pas bijna 4 maanden hij geniet er nu al van ?

 3. Raquel schreef:

  Wat leuk dat je dat mag doen! Lees wel meer van je blogs maar daar kon je nooit makkelijk reageren. Ik zou hem ook graag willen winnen. Had vroeger ook een boek met me eigen naam, en dat vond ik geweldig! Zou het leuk vinden als ik mijn kleine dat net zo kan laten ervaren!
  Liefs

 4. Nicole schreef:

  Dit boek wil ik al heel lang hebben! Vind het zo’n fantastisch concept. Zou het echt geweldig vinden! Een jongensboek dan voor ons zoontje Spencer 🙂
  Ik heb het bericht geliked op Facebook (Als Everyday-Life.nl) en ik volgde je al op alle social media en op Bloglovin!

 5. Maaike schreef:

  Wat een superleuk boek! Ik zou heeeeel graag het boekje willen winnen voor mijn dochtertje Yfke. Ze is 2.5jr en de interesse in letters begint al een heel klein beetje te komen. Zo leuk! Ze wil bijvoorbeeld graag schrijven aan tafel. Ze heeft een eigen A4 formaat schrijfblok want zelfs mijn agenda werd slachtoffer van haar “geschrijf”.
  Ze wil graag de letters naschrijven, maar dat wordt nog niet veel soeps hoor.
  Qua klankbeleving (“de mmmmm, van mmmmmama en ook van mmmmmond”) heeft ze nog niet, daar sluit dit boek prachtig op aan als ik het zo zie op de fototjes!
  En Yfke is niet een naam waarbij je leuke standaard naamdingetjes kan kopen helaas.

 6. melissa schreef:

  Wat een vrolijk boekje om voor te lezen; ik doe graag mee. Jarno is 2,5 jaar en zou dit erg leuk vinden maar grote zus elise van 4 kan leuke verhalen bij de plaatjes vertellen. Ik volg en like via bl (melissavanstipdonkmaas), fb (melissa.vanstipdonkmaas) en instagram (melissamaas1984). liefs melissa

 7. Lieanne schreef:

  Dit zou een super mooi cadeau zijn voor een vriendin die net moeder is geworden. Dus ik ding graag mee. Ik volg je op Bloglovin (als: liep).

 8. Susan schreef:

  Wat een superleuk idee! En wat ontzettend handig.. op deze manier kan mijn kleine meisje op een leuke manier meteen leren hoe ze haar naam moet schrijven/lezen.
  Wat zou ze dit boekje geweldig vinden..!
  Wat zou dat een super verrassing voor haar zijn.. ♡♡

 9. Iris schreef:

  Oh, dit vind ik wel echt een heel leuk boek voor onze zoon die zaterdag 2 wordt. Hij is gek op lezen en inmiddels droom ik van Rupsje Nooitgenoeg, een nieuw boek is dus meer dan welkom!

 10. tamara roos schreef:

  ik doe graag mee voor mijn zusje. Ze is over 2 weken uitgeteld van haar eerste. Dit zou een leuk boekje zijn voor later voor haar kleintje!>

 11. Marieke schreef:

  Ow dit vind ik een super leuk boekje! Ik was hem al eerder op internet tegen gekomen en ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn zoontje van 9 maanden. Hij is gek op boekjes lezen en ik vind het leuk dat het zo persoonlijk is. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.