Zwanger: week 9, 10 en 11

echo10w

Ik neem jullie nog even weer mee een paar weken terug in de tijd, naar week 9, 10 en 11 van mijn zwangerschap. We hadden een echo, we vertelden het onze familie en daarna mocht ook de rest van de wereld weten dat ik zwanger ben.

9 weken zwanger
Nu onze ouders het weten, wordt het toch allemaal nog ietsje echter. En ook makkelijker trouwens, want dat buikje begint toch best op te vallen. Niet normaal hoe snel dat gaat, toen ik zwanger was van Nomi begon ik bij 13 weken pas iets te zien. Ik kreeg trouwens de vraag hoe we het aan onze ouders hebben verteld, maar dat was eigenlijk niet zo boeiend. We hebben het gewoon gezegd namelijk.

10 weken zwanger
Deze week hebben we de termijnecho en daar ben ik best zenuwachtig voor. Qua kwaaltjes gaat het wat beter en dat is natuurlijk fijn, maar aan de andere kant maakt het dat ook wel weer spannender. Die kwaaltjes bevestigden voor mij toch wel een beetje dat het goed ging. Maar gelukkig bleek de echo goed te zijn en ik werd 1 dag vooruit gezet. We zagen weer een kloppend hartje en een heel beweeglijk kindje, dus we waren helemaal blij.

zwanger0003

11 weken zwanger
We besloten met kerst de rest van de familie te vertellen dat ik zwanger ben. De reacties waren weer heel leuk en daarna vertelden we het ook aan vrienden. Toen die het wisten, zette ik het op mijn blog en op Facebook (door middel van bovenstaand plaatje) en we hebben alleen maar hele leuke reacties gehad. De kwaaltjes waren deze wee nog steeds goed te doen, hoewel het per dag wel wisselde. Ook bestelde ik deze week wat positiekleding, want mijn eigen kleding zat echt niet lekker meer.

Inmiddels ben ik 13 weken zwanger, dus binnenkort komt er weer een nieuwe update op mijn blog.

18 gedachten over “Zwanger: week 9, 10 en 11

  1. haia schreef:

    Ooh ik heb toch altijd een klein buikje als ik zwanger ben. Momenteel 5 mnd. zwanger en kun je het pas echt goed zien. Vind het met m’n eerste meisje helemaal anders dan bij mijn jongens zwangerschappen. Veel meer kwaaltjes, toch iets dikkere buik, …

  2. Simone schreef:

    Altijd leuk, zwangerschapsupdates lezen. Fij dat de kwaaltjes te doen zijn. En inderdaad, ik dacht ook altijd, zolang ik misselijk ben zijn die hormonen tenminste aanwezig ofzo 😉 Ik weet niet of dat ook zo is, maar het voelt dan alsof het goed gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.