Win een paar Sweakers en zwemkleding naar keuze!

ockyz

‘Niet rennen, geef me maar even een hand!’. Kennen jullie dat? Zelf ben ik altijd bang dat Nomi of Lenn valt bij het zwembad. De vloeren zijn glad en hard, dus uitglijden en een tand door je lip krijgen is zo gebeurd. Dan zou een zwem uitje op een vervelende manier eindigen… Gelukkig ontdekte ik laatst de Sweakers; zwemsokken die ervoor zorgen dat je niet uitglijdt. En vandaag heb ik een leuke winactie voor jullie! Ik mag een setje sweakers en zwemkleding naar keuze weggeven!

Sweakers

sweakers

Ik ontving voor Nomi en voor Lenn een paar Sweakers om uit te proberen. Ik had nog helemaal geen ervaring met zwemsokken, dus ik was erg benieuwd. Volgens Ockyz.com zijn ze beter dan zwemschoenen, en wij hebben ze getest.

zwemsokken

Thuis wide Nomi ze meteen aan en ze vond ze zo leuk dat ze niet meer uit mochten. De Sweakers gaan vier maten mee. Voor Lenn bestelde ik maat 23-26 en voor Nomi maat 27-30. Nomi heeft op dit moment maat 26 en ze past beide maten, doordat er vrij veel rek in zit.

Zwemsokken met anti-slip

anti slip

Het belangrijkste van de Sweakers is de anti-slip laag. Jaarlijks gebeuren er ontzettend veel ongelukken bij zwembaden en dat wil je natuurlijk voorkomen. Door de anti-slip laag onder de Sweakers voorkom je uitglijden. Zo kun je met een gerust hart genieten van je zwemuitje.

De anti-slip laag zorgt echt voor veel meer grip, ook als de sokken nat zijn. Het maakt de kans op uitglijden een stuk kleiner, dus ik ben fan!

De voordelen van Sweakers

 • Meer veiligheid op gladde zwembad ondergrond
 • Ze zitten comfortabel en de open tenen zorgen voor optimaal gevoel en balans
 • Antibacterieel en een hoge hygiëne factor in openbare ruimtes
 • Coole en leuke designs, kinderen vinden ze leuk om te dragen
 • Uitstekende kwaliteit, gemaakt in Europa
 • Sweakers® gaan 4 maten mee, waterschoenen 1 maat

Winnen

Naast Sweakers heeft de webshop Ockyz ook hele leuke zwemkleding. Zwembroeken, badpakken, bikini’s, je vindt er van alles! En als je deze winactie wint, mag je zowel een paar sweakers als je favoriete badkleding uitkiezen!

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Laat ook weten wat je precies zou willen winnen. Op Ockyz.com kun je zien waar je allemaal uit kunt kiezen.
 • Vergeet niet om een geldig e-mail adres in te vullen, zodat ik je kan mailen als je hebt gewonnen.
 • Like dit bericht op Facebook en laat een reactie achter.

Je kunt meedoen tot en met 24 juli, daarna neem ik contact op met de winnaar.

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking.

34 gedachten over “Win een paar Sweakers en zwemkleding naar keuze!

 1. Laura schreef:

  Ah super leuk Malou!!
  Ik doe mee voor de Blue sport sweakers voor één van mij twee zoontjes. Beide zijn brokkenpiloten. Nadat mijn jongste zoontje zijn tandje afbrak tijdens t vallen zijn we niet meer naar t zwembad geweest.
  Denk dat ze het beide super vinden om te dragen .

 2. Joyce van Dorp schreef:

  Erg handig lijkt me. Ik ben ook zo’n moeder die het liefste de handjes van haar dochters vasthoudt en 100x zegt dat ze niet mogen rennen :). We vinden zwemmen erg leuk, maar die gladde vloeren in sommige zwembaden maar niets. De swaekers Character pink en de liz roze bikini zou ik graag voor mijn oudste dochter willen. Als ze goed bevallen, misschien meteen ook een setje voor de jongste aanschaffen. Ben erg benieuwd!

 3. Marian B schreef:

  Dat ken ik zeker! Doe graag mee voor mijn zoontje. Zwembroek Storm groen maat 122 en sweakers character green mat 27-30.

 4. Patricia Lubbertje schreef:

  Ik zou gaan voor de Character green sweakers en de Storm groene zwemshort.
  Wat een uitkomst zeg, die sweakers. Dat scheelt een hele hoop stress aan de rand van het zwembad (bij mama bedoel ik dan)

 5. Lindsey Roosen schreef:

  Ooooh leuke winactie zeg! De basic grey sweakers en die super hippe gele zwembroek zou ik helemaal geweldig vinden voor een van mijn boys!

 6. Annabel de Ruiter schreef:

  Ze zijn super fijn! Liselotte valt met regelmaat… En het zwembad is zo’n plek waarbij je het helemaal verwacht! Ze is al groot ? en wil zelf spelen. Rennen mag niet, maar in spelvorm / enthousiasme gebeurd het toch! De sweakers zijn ideaal daarvoor. Zou ze graag winnen voor onze dame ❤️

 7. Kristel Gubbels-Daemen schreef:

  Lijkt me super fijn voor onze dochter Noor die vaak rent in zwembaden. Dan is ze zo enthousiast om te gaan zwemmen. Wij vinden pink pump mooi en pink Liz als zwemkleding.

 8. Valerie schreef:

  Wat een leuke actie Malou! Ik doe graag mee voor mijn dochter Evy. Gek op zwemmen maar door haar enthousiasme valt ze nog wel eens. En vooral op gladde tegels… Dit zou echt top zijn om dat te voorkomen. De Pink Pump vind ik geweldig icm Faye Roze of Liz Roze!

 9. Femke schreef:

  Wat handig!! Wij gaan over 3 weken op vakantie en dan is zwemmen natuurlijk een dagelijkse activiteit. Voor ons dochtertje van bijna 2 zou dit mega handig zijn!! Mocht ik winnen zou ik graag de caracter pink willen ontvangen! Super leuke winactie!

 10. Annie den Uijl - Oudshoorn schreef:

  Wat ontzettend leuk en veilig als we met onze achterkleindochter gaan zwemmen!

  Badpak Lois oranje in maat 92
  Sweakers pink pump maat 23-26

 11. Wendy schreef:

  Super handig en leuk! Voor Demi houdt ik het voorlopig nog bij haar waterschoentjes. Die is pas net gaan lopen en die zie ik voorlopig nog niet rennen aan de rand van het zwembad. En daarbij heeft ze pas net maatje 19 en daar zijn geen Sweakers voor als ik het goed heb gezien.

 12. Tineke schreef:

  Ja graag! Ik ga voor de Sweakers in de kleur Character Blue. Wij komen net van een dagje zwemmen. Deze anti slip sokken stond nog op het lijstje met dingen die ik nog moest kopen, maar dit kwam er steeds niet van. Stom, stom, stom! Vandaag is onze Fedde van 2 uitgegleden in het zwembad en nu mist hij een hoekje van zijn voortand. Hopelijk worden meerdere ongelukjes voorkomen dankzij deze Sweakers.
  Liefs

 13. G.T. schreef:

  Dit is zoiets wat ik zelf niet zou kopen, maar eigenlijk wel eens uit zou willen proberen. Ik maak dus graag kans! Ik heb alleen geen FB…
  Voor mijn peuter waterratje zou ik wel de sokken Character Blue (in maat 23-26) en de zwembroek Storm Blauw (in maat 104) willen winnen.

 14. Dieuwke schreef:

  Ik zou heel graag Turquoise sport en Loïs oranje willen winnen voor mijn meervoudig complex gehandicapte pleegzusje. Ze maakt namelijk haar voeten kapot door ze langs elkaar heen te halen dus kan nooit met blote voeten liggen. Zo heeft ze toch een beetje blote voeten! En een nieuw badpak is natuurlijk altijd leuk voor haar.

 15. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) schreef:

  Oh wat ideaal dat zou een hoop stress schelen. Mijn dochter van 5 kent alleen maar standje hard. Langzaam lopen doet ze nooit en dus ook niet in het zwembad ook al roep ik het 3 miljoen keer. Het zit gewoon niet in haar aard. Die zou een bezoekje aan het zwembad echt een stuk relaxter maken. Ik zou heel graag de pink pump sokjes winnen in maat 31-34 en de Noa roze bikini in maat 128.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.