NOMI’S OUTFITS #5

Maat 56 is nu echt verleden tijd, en Nomi past steeds beter in maat 62. Een aantal van deze kleertjes kocht of kreeg ik al toen ik zwanger was, en ze kan ze nu eindelijk aan! Het vestje en de broek op de foto hierboven zijn van Hema, de romper is van Petit Bateau en de slofjes zijn van Prénatal. 

Ze kijkt alsof ik iets heel engs doe, maar ik maakte gewoon een foto van haar. Dit truitje is van Hema, het broekje is van Zeeman en de slofjes zijn van H&M. Deze rammelaar is op dit moment een van haar favoriete speelgoedjes en is volgens mij ook van Hema.
Hier vind ik haar zo schattig kijken! Ze heeft een truitje aan van Hema, een tweedehands broekje die volgens mij van C&A is en slofjes van Prénatal. Toen ik zwanger was, twijfelde ik over deze slofjes omdat ze zo basic zijn. Maar ik ben blij dat ik ze gekocht heb, want ze heeft ze echt heel veel aan!
Afgelopen week was ze een beetje ziek (ze kijkt ook wel heel zielig op deze foto) en ik wilde haar warm aankleden. Ik deed haar deze onesie aan van V&D, met slofjes van Prénatal en een speentje van Difrax. Ik vind de onesie best schattig staan, maar wat een onhandig ding is het. De capuchon moet altijd op, omdat ze er anders bovenop ligt en als ik haar verschoon, moet het hele pakje uit. Om 4 uur ’s middags deed ik alvast haar pyjama bij haar aan, omdat ik het pakje echt zat was. Beetje jammer.
Hier heeft ze een vestje aan van H&M, een romper van Petit Bateau, en de legging en slofjes zijn van Prénatal. Deze rammelaar vind ze ook heel erg leuk, hij is van Hema. Dit speentje is ook weer van Difrax.
Hier heeft ze hetzelfde vestje weer aan, van H&M. Ook de romper is van H&M en het broekje is van Hema.
Dit truitje kocht ik afgelopen zomer al, en ze past hem eindelijk! Maat 62 schijnt geschikt te zijn voor kindjes van 2 tot 4 maand, maar Nomi is nu 3 en een halve maand, en het zit nog heel ruim. Het shirtje en de legging zijn van Hema, en de slofjes zijn van Prénatal. 
Gerelateerde artikelen:

10 gedachten over “NOMI’S OUTFITS #5

  1. onzewegenzo schreef:

    Wat een schatje zeg! Mooie kleren.
    Oh dat mis ik wel hoor, M is al 3 jaar, ook leuk om voor te shoppen.
    maar die babykleertjes trekken nog wel eens mijn aandacht… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.