Moederdag winactie; win een zilveren mamaketting!

mamaketting

Op zondag 13 mei is het Moederdag en dat vind ik een goede reden om weer eens iets leuks weg te geven aan één van jullie. Ik heb gekozen voor iets wat perfect past bij Moederdag, je kunt namelijk een mamaketting winnen. Op de ketting staan een moeder met een kind afgebeeld, samen met de tekst ‘Mum’.

Zilveren mamaketting ‘mama en kind’

 

moeder kind

Symbolische ketting voor een (kersverse) moeder! Deze in elkaar verweven bedel symboliseren de liefde tussen moeder & kind. Door-en-door echt zilver, voor altijd mooi. Inclusief schitterende sterke boxchain ketting.

zilverpoets

De ketting is gemaakt van .925 zilver en de hanger is 1,9 bij 1,6 cm. De ketting is 45 cm lang. De hanger is bewerkt met een laagje rhodium. Dit zorgt ervoor dat de hanger niet geel of zwart wordt, en zijn mooie glans behoudt. Deze ketting wordt jullie aangeboden door KAYA Sieraden. Goed om te weten: per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan!

moederdag

Zelf vind ik het een prachtige en subtiele ketting en het is een perfect cadeau voor Moederdag. De hanger is prachtig afgewerkt en ook de ketting zelf oogt erg mooi en sterk. Ik vind vooral het kindje en de moeder in de ketting heel erg mooi, en de betekenis natuurlijk ook!

Winnen!

mum

En zoals ik al zei, mag ik één van jullie blij maken met zo’n ketting. Om hier kans op te maken doe je het volgende;

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet
 • Vergeet niet om een geldig e-mail adres in te vullen, zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen
 • Laat een hartje en een reactie achter onder dit Facebookbericht
 • Voor extra kans like je de pagina’s van MadebyMalou.nl en KAYA Sieraden op Facebook

Je kunt meedoen tot en met woensdag 2 mei, daarna stuur ik de winnaar een mailtje.

19 gedachten over “Moederdag winactie; win een zilveren mamaketting!

 1. Wendy Van De Reyd schreef:

  Wauw super mooi en als fiere mama van 2 dochters waaronder zelfs mijn oudste dochter 13 mei jarig is waag ik graag deze kans ❤

 2. wendy vander beken schreef:

  oh zo’n prachtig juweel… ik ben zo fier op mijn 3 ukkepuks..en wil dit heel graag naar de buitenwereld tonen , zou dit echt super vinden <3

 3. Diny Gijsberts schreef:

  Ik, alleenstaande werkende moeder met visuele handicap van hardwerkende zoon met autismevorm @bjorngijsberts , steunen mekaar met liefde en zorg ! Dit zou een perfect symbool voor ons gezinnetje zijn !

 4. Shirley schreef:

  Graag doe ik mee en zou ik winnen.❤
  Mooi symbool voor een nieuwe start en begin na een rollercoaster altijd onvoorwaardelijke liefde voor mijn kind.

 5. Op het Veld schreef:

  Ik doe graag mee… omdat de titel “mum” zo bijzonder is!! Het maakt alle zorgen, extra wasjes en alle ontplofte woonkamers helemaal goed ?

 6. Nienke Hilhorst-Nijkamp schreef:

  Graag ? Ik ben moeder van een prachtige zoon van twee en een half en vorig jaar heb ik een miskraam gehad, dus ik ben ook moeder van mijn vlindertje. Vandaar dat ik graag deze ketting zou willen winnen ❤️

 7. Sharon schreef:

  Ik zou graag een poging doen in deze win actie ten eerste echt een schitterende ketting ❤️ En ten tweede de ketting is zoooooo leuk ??

 8. Marian B schreef:

  Deze is inderdaad heel erg mooi! Subtiel en niet to much. Ik zou hem met trots dragen, wat een mooie verrassing zou dat zijn! Dus JA, ik doe mee 😉

 9. Demi schreef:

  Hiii wat een leuke winactie!
  Ik zou graag deze mooie ketting willen winnen voor de vriensin van mn vader. Ze is echt de allwrlieftse moeder!! Zelf woon ik bij hun en heb geen contact met mn moeder. Waardoor ik nooit echt een moeder-dochter band heb gehad. Totdat ik de vriendin van mn vader leerde kenne en ik kan nu niet meer zondwr haar!!! Wat een lieve en geweldige moedwr. Dit moois verdient ze!!

 10. Ellen schreef:

  Woow wat een prachtige hanger! Ik zou deze heel graag voor mijn moeder willen winnen omdat ik 8000 km verderop woon en dit jaar helaas niet op visite kan gaan om haar te verrassen… Maar met deze prachtige ketting gaat ze echt heel blij zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.