Een gezellige pizza avond met de pizzarette (+win!)

pizzarette

Een jaar geleden had ik nog nooit van een pizzarette gehoord. Maar toen ik er eenmaal kennis mee maakte, was ik meteen helemaal fan! En niet alleen ik, ook manlief, Nomi en Lenn vinden het ontzettend leuk om te doen. In de zomer gebruikten we hem al eens buiten, en afgelopen weekend besloten we het eens gewoon aan de eettafel te proberen. Oh, en als je hier ook benieuwd naar bent of als je al groot fan bent; lees dan snel verder, want ik mag er eentje weggeven!

Pizzarette

Een pizzarette is eigenlijk gewoon een pizza oventje, maar dan voor kleine pizza’s. Je bakt de pizza’s in 5 tot 7 minuten gaar. De bakplaat heeft een anti-aanbaklaag, waardoor je de pizza’s direct op de bakplaat kunt laten bakken voor het beste resultaat. De pizzarettes hebben een ‘Cool Wall’, die minder warm wordt, zodat je je niet zult branden.

Pizza avond!

Toen ik laatst voorstelde om een pizza avond te houden, waren Nomi en Lenn meteen enthousiast. We gingen snel boodschappen doen en samen met Nomi en Lenn kozen we uit wat we op de pizza’s wilden hebben. Tomatensaus en kaas natuurlijk, en verder champignons, ui, prei, paprika, vleeswaren, mozzarella, spekjes, strooikaas… Vooral Nomi weet precies wat ze lekker vindt en dus ook wat we mee moesten nemen voor op de pizza’s.

Bakken maar!

pizzarette 6 personen

We haalden pizzabodems van het Albert Heijn huismerk en met het vormpje dat bij de pizzarette zit, kun je ze uitsteken in de perfecte grootte. We deden er een beetje bloem tussen zodat het niet teveel aan elkaar zou plakken en toen kon het feest beginnen!

Zelf ging ik vooral  voor groentes en kaas (en dan vooral mozzarella). Lekker veel champignons erop, een beetje prei, een beetje uit, een paar stukjes mozzarella, een beetje ham… en wat mij betreft heb je dan de perfecte pizza!

Nomi was het daar niet zo mee eens. Zij belegde haar pizza’s vooral met kaas en vleeswaren. De spekjes (die we van tevoren gebakken hadden) vielen bij haar en Lenn erg goed in de smaak. De meerderheid hier aan tafel was vooral erg te spreken over de pizza’s met tomatensaus, reepjes kaas, een klein beetje prei, ham, salami en spekjes. Ondanks dat dat niet mijn persoonlijke favoriet was (doe mij maar een beetje meer groente) was dat toch wel de winnaar van de avond.

Het wachten kan wel een uitdaging zijn voor kinderen. Daarom kozen we ervoor om de pizza’s die klaar waren eerst even af te laten koelen en de kinderen in de tussentijd alvast een nieuwe pizza te laten maken. Toen die klaar was, was de eerste pizza genoeg afgekoeld om te eten en kon de volgende pizza er alvast in.

Nog voordat we klaar waren met eten, vroeg Nomi al of we dit binnenkort nog een keertje zouden gaan doen. En dat doen we zeker, we vinden het namelijk allemaal ontzettend leuk en natuurlijk ook erg lekker! Het is dus zeker voor herhaling vatbaar!

Is het geschikt voor binnen?

Ik moet toegeven dat ik eerst even twijfelde of we dit wel binnen moesten doen. Ik vergeleek het een beetje met gourmetten en als we dat binnen doen, ruik je het dagen later nog. Daarom doen we dat eigenlijk alleen nog buiten. Maar deze pizzarette bleek hartstikke geschikt te zijn om binnen te gebruiken! Er bleef helemaal geen geur in huis hangen, dus dit kun je prima in de woonkamer doen.

Winnen!

Lijkt het jou nou ook wel wat; zo’n pizza avond met een pizzarette op tafel? Dan heb ik goed nieuws voor je; ik mag een vierpersoons pizzarette weggeven aan één van jullie!

Om hier kans op te maken doe je het volgende:

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet
 • Like dit bericht op Facebook
 • Tag minimaal 1 vriend die dit ook leuk zou vinden

De winactie loopt een week, daarna stuur ik de winnaar een mailtje!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

150 gedachten over “Een gezellige pizza avond met de pizzarette (+win!)

  • Elske schreef:

   Dit lijkt mij super leuk om te doen met mijn kinderen van 4,5 , 3 en 4 maanden(die kan later mee doen)
   Leuk voor feestdagen en verjaardagen!

   Mijn oudste kinderen zijn gek op pizza en kunne zo hun eigen pizza samenstellen met lekkers die zij lekker vinden

 1. Wendy Geerlings schreef:

  Wat onwijs leuk dat je dit doet zeg ? de kinderen zitten lekker te smullen. Mijn kleine man is ook gek op pizza. Net als zijn mama. Die kan je elke dag wel pizza voorschotelen. Deze pizza maker zal hier dan ook veel gebruikt worden en is dus zeer welkom.
  Dan kan hij zijn eigen pizza maken ipv de grote pizza van mama.

 2. Sabine Hensens schreef:

  Dit lijkt me echt super leuk! Onze kids zijn dol op pizza maar wel ieder zijn eigen smaak….Super fijn dat je gewoon allemaal je eigen pizza kunt maken en toch tegelijk aan tafel zit. Gourmetten vinden de kids nooit zo leuk maar ik weet zeker dat de pizzarette in de smaak zal vallen!

 3. Erica schreef:

  Owww heeel leukkk en lekkerrrr. En je ziet de kids ook genieten he.
  Mijn jongens (5 en 7) mogen wel vaker hun eigen pizza beleggen, maar hoe gaaf is het als je hem zelf ook in de oven mag plaatsen!

  Enne ps met creme fraiche erop is ook heerlijk (mozarella/kaas ui en spekjes erbjj en je hebt een flamkuchen)

  Groetjes Erica

 4. Viv Schobben schreef:

  Daar hoef ik niet lang over na te denken, doe ontzettend graag mee! Onze kanjer van 8 (bijna 9 op 23 dec) roept al heel lang “kopen wij ook een keer zo’n ding waar ik ook zelf kleine pizzaatjes mee kan maken”. Hij bedoeld dus een pizzarette haha. Het zou toch een super cadeau onder de boom zijn, weet 100% zeker dat wij deze vaak zullen gebruiken. Zo kan idd ieder zijn eigen smaken erop leggen. Genieten met een hoofdletter G!

 5. Anja huydts schreef:

  Mijn dochter is helemaal gek op pizza. Ook op gourmetten, hoe leuk zou het zijn dat ze net als bij gourmetten haar pizza aan tafel kan maken.
  Wij zouden hem graag winnen.

 6. Ling schreef:

  Leuke manier om met mijn gezin te doen. Kan iedereen zijn favoriete gerechten maken. Weer wat anders dan gourmetten. Als pizzaliefhebber doe ik graag mee.

 7. Jacqueline schreef:

  Wat zou ik dit graag winnen, dan kan ik samen met met mijn gezin lekker pizza’s maken naar ieders smaak. Dat zou ook bij Petra goed in de smaak vallen.

 8. Aaricia schreef:

  Ik doe graag mee! Door allergieën van de baby mag ik heel veel niet eten, en dus ook geen klassieke pizza. Maar zo kan ik wel veel dingen uitproberen zonder meteen een hele pizza te moeten eten.
  Ik ben superbenieuwd!

 9. Patricia schreef:

  Voor in onze nieuwe woning waar we eindelijk onze plek gevonden hebben, is er voor het eerst in jaren zin in kerst. Wij, mijn man, dochter van 4 en ik zijn gek op pizza, dit zouden we leuk kunnen doen bij kerst en vandaag is dan ook nog mijn man jarig, dus een tof, zij het ietwat laat verjaardagscadeau mochten wij het winnen 🙂

 10. Kirsten schreef:

  Leuk! Ik twijfel al een tijdje of ik er ook eentje ga kopen want het lijkt me zo gezellig met kerst, na jouw blog ben ik om dus ik doe graag mee met de winactie!

 11. Melissa de jonge schreef:

  Oh dat is mooi dat je het niet ruikt. Daar was ik ook ontzettend benieuwd naar. Lijkt me echt geweldig om zelf heerlijke creaties te maken. Mn oudste zoontje Liam zou dit ook echt fantastisch vinden. De jongste moet nog 1 worden maar wilt altijd overal van proeven dus die gaat hier later ook veel plezier van beleven. Vind het sowieso leuk om samen aan tafel eten te maken en te eten. Toch quality time met mn gezinnetje. Gekke gezichtjes maken op de pizza’s. Samen plezier maken. @selinavanwaardenberg jij houdt ook zo van pizza he zusje hihi kunnen we samen lekker pizza’s bakken.

 12. sylvia schreef:

  Dit lijkt mij nou ook superleuk om met de kids te doen! ze zijn beide slechte eters, maar ik denk dat het idee van zelf pizza maken ze vast heel goed laat eten!

 13. Patricia schreef:

  Ik maak heel graag kans voor mijn ouders die gek zijn op pizza eten !!
  ( dan kunnen wij ook eens een keer aanschuiven bij opa en oma 😉 Gezellig!!

 14. Cynthia schreef:

  Wat onwijs leuk! Voor pizza kan je mij echt wakker maken, Zoveel lekkere combinaties kan je maken! Heel leuk om met vrienden te doen vooral omdat wij een ronde tafel hebben dus hij in het midden kan staan! Ik zou dolgraag willen winnen! Groetjes Cynthia

 15. Tetty de Haan schreef:

  Ik wil deze pizzarette heel graag winnen.
  Ondanks dat je me wakker kunt maken voor alle soorten pizza’s heb ik hier nog nooit mijn eigen pizzaatje in gemaakt. Het lijkt me zoooo gezellig om met mijn gezinnetje van te genieten.

 16. Vanessa Raffaela Sibma schreef:

  Als half Italiaanse ben ik graag met eigen gemaakte pizza’s bezig. Mijn 2 kleine kinderen vinden het zo leuk om zelf hun pizza te beleggen. Dit product zou zo’n toffe aanvulling zijn! Ook blij te lezen dat het geen nare geuren achterlaat.

 17. Nadine schreef:

  Dit is zo leuk! Voor het eerst gedaan met een vriendin en sindsdien ben ik echt fan. Het wordt tijd voor een eigen pizarette dus ik doe graag mee!

 18. Francis Akerboom schreef:

  Ik doe heel graag mee. Die van ons is pas kapot gegaan en onze dochters vinden dat zo jammer. Die zouden het liefst elke week pizza’s bakken en eten. Haha.

 19. Lisette schreef:

  Ik doe graag mee.. Heb dit een x gedaan bij vrienden en vind ’t helemaal top.. Anthony vind ’t helemaal niks maar die moet er maar gewoon aan geloven!! ??

 20. Patricia Paling schreef:

  Ohhh… ? Die staat al heel lang op mijn “wenslijstje”! Super leuk en gezellig om samen met onze 2 kids te doen. En lekker natuurlijk… ?? Pizza is hier de grote favoriet! Lijkt me ook geweldig voor een kinderfeestje! Onze dochter wordt bijna 8 jr (op 22-12) en haar kinderfeestje is in januari! ??

 21. Iris van Bijsterveldt-Broers schreef:

  O dit lijkt me zó ontzettend tof! Gaat ook een dikke hit zijn bij ons thuis, dat weet ik zeker.. is eens wat anders als gourmet, fondue, of bakplaat ??

 22. Lianne huisken schreef:

  Wauw Wat een goed en gezellig alternatief voor gourmetten. Dit willen wij zeker graag eens proberen en als je dit kunt winnen wat een toffe winactie.

  Je zou ons er heel blij mee maken, mitch zou dit fantastisch vinden om te doen. Hij is helemaal weg van pizza. Je zou onze kerst niet mooier kunnen maken ❤

  Heerlijk om te zien hoe nomi en lenn er zo druk mee zijn en van smullen ?

 23. Marian+B schreef:

  Mooie actie! Wat zouden de kinderen dit geweldig vinden! Ze zijn dol op pizza’. Wij ook wel hoor! Zo kunnen ze hun eigen creaties maken. Zelf bedenken wat er op moet en variëren. Ik ben enthousiast en doe dus graag mee.

 24. kempenaers anita schreef:

  wat leuk, eet zelf geen pizza’s maar wanneer ik ze zelf kan maken wil ik het wel eens proberen, zou wel plezlant zijn voor de kleinkinderen zelf pizza’s maken

 25. Simone Op t Hoog schreef:

  Wat ontzettend leuk lijkt mij dat! Mijn jongste zoontje is dol op pizza. Onze traditie is dat de jarige de maaltijd kiest op zijn verjaardag.
  Nu heeft mijn jongste een beetje pech want hij is eerste kerstdag jarig. Niet bepaald een handige dag en wij staan als ouders dan ook niet meteen te juichen om dan pizza te eten.
  Dit zou een geweldige kado voor hen zijn en een leuke manier om toch de gezelligheid van lang tafelen met elkaar met kerst en zijn lievelingetje te combineren

 26. Kristel Gubbels-daemen schreef:

  Geweldig lijkt me dit om te gaan doen met de feestdagen. Weer eens iets anders en zal zorgen voor veel gezelligheid en dingen die de kids ook erg lekker Vinden. Goed idee van de spekjes al bakken.

 27. Wilco tack schreef:

  O, ja. Wij doen GRAAG mee met ons gezin ( 1 van 14 en 1 van 16 jaar oud). Wij eten heeeeeeel graag pizza maar hebben alle 4 andere wensen van wat er op een pizza moet. De 1 wil graag vlees , en de ander graag groente en weer 1 die alles met ananas wil. Het lijkt ons ontzettend gezellig om dit met ons 4tjes te doen.
  ???????????

 28. Marijke Horjus schreef:

  ?Vorig jaar hebben wij een pizzaretta geleend! En wat was dit leuk om te doen zeg♡ met ons gezinnetje zou dit erg leuk zijn om te winnen zodat wij met de 2e kerstdag pizzatjes kunnen maken! Super leuk???? ik ga duimen ??

 29. Bianca Schrijft schreef:

  Dit is een ideaal iets voor de feestdagen, nou ja, zo kan je van iedere avond een feestavond maken. Ik heb hem vaker voorbij zien komen en van meer mensen gehoord dat ze er lyrisch over zijn, maar ik durfde het steeds niet aan. Dit is de uitgesproken kans om het uit te proberen.

 30. Naomi schreef:

  Wat gaaf! Ik heb het nog nooit gedaan maar wel al heel veel over gehoord. Het lijkt me superleuk (en lekker) om dit jaar te doen met kerst. In ons nieuwe huisje hebben we veel minder ruimte en daarom gaan we dit jaar maar niet gourmetten, we willen niet maandenlang een vieze geur in huis hebben hangen. Dit is dus een perfecte oplossing! ?

 31. Chantal Obbink schreef:

  Wauw wat een gave actie. Ook ik heb een jaar geleden de pizzarette voor het eerst gezien. Toen nog gezegd ooh dit is echt een leuk idee voor volgend jaar kerst met ons gezinnetje te doen. En nu zijn we alweer een jaar verder. Waar blijft de tijd….Zou fantastisch zijn te winnen. De kids zijn dol op pizza ?

 32. Stacey Katuin schreef:

  Dolgraag doe ik mee voor deze pizzarette, lijkt me super gezellig en lekker om per portie de toppings te variëren. En hoe fijn is het altijd een warme pizza op te eten voor de laatste punt alweer koud is geworden.. Heerlijkheid is gegarandeerd met deze pizzarette ??

 33. G.T. schreef:

  Zo’n pizzarette klinkt leuk. Ik maak wel pizza’s in de oven, maar zo klein is ook gaaf. Kun je lekker veel experimenteren met verschillende smaken!
  Helaas heb ik geen FB.

 34. Linda Dennis-Mas schreef:

  Oohh die wil ik al heel lang! ?? ❤ ons zoontje en manlief en ik zijn alledrie gek op pizza’s! Vorig jaar een steen gekocht voor op de bbq..maar ons manneke was zo enthousiast dat hij de steen pakte..die veel te zwaar was..en ja..boem op de grond in stukken? dit zou ons echt dolgelukkig maken! Dus we gaan nu superhard duimen! ??? en ik weet nog een papa en mama en dochter die dit ook heel graag zouden winnen: Ramona Bunschoten ?? wij maken ook allemaal onze pizza’s zelf trouwens?misschien helpt dat? ?

 35. Mirella schreef:

  Ik doe mee! Eind januari heb ik een maagverkleining gehad en zo kan ik gewoon een klein pizzaatje eten terwijl de rest er meer eet. Of ik neem van iedereen een stukje zodat ik ook wat gespreider eet.

 36. Nynke schreef:

  Oeh, dit lijkt me echt heel erg leuk voor ons gezin! Vriend en ik zijn dol op pizza en gelukkig krijgen mijn dochters van 4 en 2 er steeds meer interesse in. Denk dat ze het nog veel leuker en lekkerder vinden als ze echt hun eigen pizza’s mogen maken!

 37. Marit schreef:

  Ik ben ook fan van de pizzarette! Mijn schoonmoeder heeft 1 en die hebben we een paar keer geleend. Zou wel heel leuk zijn om zelf 1 in huis te hebben ?

 38. Nancy Lemstra schreef:

  Jaaaaa lijkt mij echt top!!
  Gezellig met ze allen aan tafel. Allemaal blij koppie want ze mogen het zelf doen.. hun lievelingseten beleggen en maken. Hoe tof als je 3 en 5 jaar oud bent.. nouja onze dochter word 3 op 23 december dus tof kado om savonds met elkaar op haar verjaardag dit te doen!
  En het leuke lijkt mij… met ze allen gezellig eten ipv mama eerst een uur in de keuken en na 5 min is alles alweer op en slagveld in de keuken en op tafel…..

 39. Janneke Janssen schreef:

  Ik had er al eerder van gehoord, maar ken niemand die er 1 heeft! Na het lezen van je review lijkt het me erg leuk om dit te doen met de kerstdagen! We zouden eigenlijk gourmetten zoals ieder jaar, maar dit lijkt ons en de kindjes (heb het even gevraagd) veel leuker! Fijn geen stank in huis, snel te maken, de kinderen lekker bezig en gewoon gezellig samen! We maken graag een kansje!

 40. Suzan winters schreef:

  Het lijkt mij super leuk om te doen met de kinderen ?
  Ik ga heel hard duimen ? de kinderen zullen het geweldig vinden om hun eigen pizza te maken

 41. Nathalie Hellmig schreef:

  Jaaaaaaaaaa..!! <3 Wat superleuk zeg! ik wil natuurlijk hééééééééél graag deze fantastische Pizzarette winnen, te gek! Ohhh weer eens wat anders dan gourmetten… zou echt GEWELDIG zijn voor de feestdagen! super! ik doe mee… super SPANNEND! Dochterlief is ook dol op pizza's…. nu maar heeeeeeeel hard duimen & hopen! FINGERS CROSSED

 42. Kim schreef:

  Wij houden in ons gezin allemaal van pizza dus dit lijkt me heerlijk en ook gezellig om te doen. Weer eens wat anders als gourmetten en ook leuk voor kinderen. 😀

 43. Marina engelvaart schreef:

  Pizzzaaaaa hooo pizza ?
  Onze jongens zijn dol op pizza’s! Dit is super gezellig om in weekend met zijn allen te doen en daarbij veel gezonder dan de kant en klare pizza’s! Nu kan je een gezonde pizza
  Maken dus dat zal nog vaker pizza eten worden ?

  Ik waag zeker een gokje !!

 44. Jolanda oosting VD heide schreef:

  Wauwie dit winnen zou geweldig zijn want we houden hier alle 4 enorm van pizza en gezellig zo aan tafel met zun allen zelf je pizza klaarmaken brengt de familie dichter bij elkaar want als we pizza eten zit iedereen achter mob of ipad te wachten tot ze kunnen eten nu met zo’n pizzaoven op tafel kan iedereen zelf meedoen

 45. Cindy Jerp schreef:

  Met onze 7 kinderen zou dit heeeeel leuk zijn. Samen iets lekkers maken voor 1e of 2e kerstdag met papa marco❤?????hoop x op geluk sinterklaas kon niet vieren ivm 2 zieke kindjes met longproblemen die opgenomen lagen in ziekenhuis. Dit echt heeel erg grote verrassing zijn.

 46. Anne schreef:

  We zijn een samengesteld gezin en zijn pas gaan samen wonen . Wij houden van pizza en maken graag samen eten ! Maar met het samen wonen gaan en alles wat er bij gaat kijken is het financieel niet gemakkelijk om nu zo iets te kopen. Wegens dat ik op het moment invaliditeitsuitkering krijg en mijn vriend dus de enige is op het moment die werkt. Dus het zou wel super zijn om deze te winnen ! Dus wij duimen !!

 47. Ipie Oudshoorn schreef:

  Grote pizzafans hier! De pizzarette staat dan ook al een poosje op ons wensenlijstje. Zou dus super zijn om er een te winnen. Heerlijk!

 48. Meintje schreef:

  Ja voor mezelf een mooi doel om voor te gaan in me anorexia herstel ❤
  Ik ben er nog niet maar verder dan ik gister was?
  en iets positiefs gebruiken kan ik ook wel met nog me depressie burn-out en ptss en een mooie herrinering aan mama die zo van pizza hield?

 49. Lynn schreef:

  Dat zou super zijn! Ik heb t nog nooit gedaan we
  Gaan t binnenkort bij vrienden doen maar ik zou het natuurlijk super vinden als ik zelf zo’n ding kan winnen ?

 50. Marian zw schreef:

  Ik doe heel graag mee, ik lust graag pizza maar geen kaas. Em dan heb ik in de meeste pizza restaurants het al lastig maar in het klaar wereldje is er helemaal geen aanbod. Dit zou een geweldige oplossing zijn, heerlijk thuis onze eigen pizza maken, met of zonder kaas….Zo leuk omdat de kids dit ook al snel zelf kunnen doen

 51. Annemiek van der Blom schreef:

  Ik doe graag mee. Super leuke actie en weet zeker dat dit een grote favoriet wordt van mijn 3 kids. Ik ga hier ook duimen. Op Facebook getagt en geliked.

 52. Elvira schreef:

  Dit lijkt mij erg leuk! Gezellig met z’n zessen aan tafel pizza’s bakken! Nu maken wij ook regelmatig pizza’s met de kids (ja, incl. de bodem?), maar dit lijkt me ook wat! Vooral omdat je het aan tafel kan doen, een beetje gourmetachtig…. maar dan anders.. ?

 53. Jade schreef:

  Ik doe ook graag mee. Heb alleen geen facebook. Sinds ik een maagoperatie heb ondergaan, kan ik bepaalde dingen niet meer eten en ook alleen nog maar kleine hoeveelheden. Dit is dus ideaal om toch gezellig mee te eten.

 54. Chantal Wanschers schreef:

  Mijn zoontjes van 1 en 4 doen niets liever dan zelf pizza maken. Wat leuk als dat in miniformaat gezellig aan tafel zou kunnen!

 55. Lida schreef:

  Hemeltje lief , ik geloof dat half Nederland mee doet aan deze super leuke actie . En ja ik hoor daar ook bij. Het is ook een geweldig leuke actie iets wat ik graag zou proberen. Lijkt mij heel lekker en gezellig ook. Ik doe graag mee.

 56. Ruth schreef:

  Ik doe graag mee.
  Het lijkt me super om deze te winnen.
  Zou goed van pas komen voor mijn klas op het speciaal onderwijs! Voor als we over het thema: restaurant gaan werken!

 57. Amber schreef:

  Dit lijkt mij heel leuk om te winnen. Tijdens kerstavond met mn lieve vriendinnen gaat deze zeker goed van pas komen. Dat wordt vast een feestje!

 58. annemarie snijders schreef:

  Deze pizarette staat al zolang op ons verlanglijstje ooit een keer gedaan bij vrienden en het is zo gezellig om samen te doen.Doe heel graag mee met deze leuke winactie

 59. janneke schreef:

  Ontzettend leuk om eens iets anders te doen dan gourmetten. Daarnaast vallen pizza’s over het algemeen wel in de smaak. ik doe graag mee aan deze winactie.

 60. melissa schreef:

  Leuk en lekker. Een keer wat anders als gourmetten. Zeker ideaal voor kerst. Ik denk: kerstavond naar de kerk en daarna thuis aan de slag met de pizzarette!

 61. Bianca Fenna schreef:

  Ik waag heel graag een kansje voor deze gave pizzarette. Mijn dochter wordt binnenkort 12 jaar en wilt heel graag een feestje met zelf pizza’s maken. We mogen een pizzarette lenen van een vriend, maar zelf 1 hebben is natuurlijk veel beter, want er komen nog veel feestjes en gelegenheden aan waar deze zeker van pas kan komen. Duimen dus

 62. Anne Dekker schreef:

  Super leuk. M’n man is bakker en maakt wel eens een verse pizza. Maarr volgens hem smaakt het in een pizza oven het allerbeste. Super leuk als ik dit voor ons gezinnetje zou winnen en we gezellig met z’n allen een pizza kunnen bakken. Dat zal vast heel lekker smaken:)

  (Heb geen facebook, maar vind het wel leuk om hier zo nu en dan rond te neuzen)

 63. Natasja keuter schreef:

  Zo mooi !!! Het klinkt echt mega graag.. ik zou deze pizzarette symbolisch cadeau willen doen onder de boom..
  Waarom? Haar vader en ik zijn al 8 jaar uit elkaar, maar ze verteld me altijd over de pizzarette die hij heeft. Ze is Mega dol op pizza en tor nu toe wordt t gegeten s snelle hap bij ons thuis en niet als een gezellig iets.. ze vertelde me steeds dat ze er bij ons thuis ook zo graag 1 zou willen.. gewoon omdat het zo enorm gezellig is om te doen met als gourmetten.. daarom ga ik voor haar mee doen en duimen.. ze heeft begin dit jaar een zusje er bij gekregen en ze kreeg ineens 50 % minder aandacht. Deze prijs is toch voor lekker eten en ook quality time aan tafel ? super..
  Liefs Natasja keuter

 64. Joke jurriens schreef:

  Oh dat lijkt mij leuk om dat met de.kinderen en kleintjes te doen gezellie welovepizza ????????of niet annemiek jurriens en veroniek fennebeumer

 65. Noortje schreef:

  Ik hoor er zulke enthousiaste en gezellige verhalen over… Heerlijk genieten aan tafel met het hele gezin, omdat zelfs de allerkelinsten het met de pizzarette een hele tijd volhouden om aan tafel te blijven zitten!

 66. Lieke van Veen schreef:

  Leuk. Wij willen binnenkort gaan samenwonen dus het zou erg leuk zijn om dan een pizarette te winnen.

  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen)

 67. Stephanie Rob schreef:

  Jaaaa dat lijkt me echt heel leuk! Heb nog nooit pizza’s gemaakt met een pizarette. Gezellig samen genieten met het gezin! Ik volg ook op Facebook

 68. Sjoerd hendrikse schreef:

  Onze dochtertjes kun je echt wakker maken voor pizza! ?
  Allerlei varianten smullen ze graag van. Ze zouden het geweldig vinden hun eigen pizzaatjes te mogen versieren en bakken aan tafel! Super gezellig ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.