WIN EEN NIJNTJE OP REIS KINDERSERVIES

Nomi eet nu al een tijdje brood, en dat hoort natuurlijk op een leuk bordje. Toen ik de vraag kreeg of ik een Nijntje kinderservies wilde testen en er eentje weg wilde geven, zei ik natuurlijk ‘ja’. Ik vind Nijntje sowieso ontzettend leuk en Nomi ook. We kijken regelmatig samen een aflevering van Nijntje en Nomi is dan helemaal enthousiast.

Het kinderservies bestaat uit een plat bord, een papbordje, een mok en een kinderglas. Wij gebruiken nu eigenlijk alleen het platte bordje, maar in de toekomst zullen we de rest vast ook veel gaan gebruiken.
Zo’n setje is natuurlijk heel leuk voor jezelf, maar het is ook leuk om cadeau te geven. En dat maakt het voor mij extra leuk om een setje weg te geven.
Wat moet je doen om kans te maken?
– Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Lukt het niet om te reageren? Klik dan even hier. Als het nog niet lukt, mag je ook via social media een berichtje achterlaten.
– Volg mij via Bloglovin’
Om extra kans te maken, mag je me ook volgen via andere social media, zoals Facebook, Twitter en/of Instagram. Delen mag natuurlijk ook altijd.
Je kunt meedoen tot en met zondag 30 augustus.
Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.
And the winner is….             Priscilla Dijkman!
Gerelateerde artikelen:

42 gedachten over “WIN EEN NIJNTJE OP REIS KINDERSERVIES

 1. o1queen schreef:

  Leuk setje!
  Ik doe heel erg graag mee met deze winactie.

  Ik volg je eigenlijk al op alle social media en ook al een ruime tijd via Bloglovin'

  • o1queen schreef:

   Wow oud profiel en geen idee of je dan verder gegevens van mij hebt. Op Instagram ben ik o1Inez (je volgt mij ook) en op facebook Inez de Kuijer-Kootstra (zitten in dezelfde groep: moeders die elkaar respecteren)

  • o1queen schreef:

   Wow oud profiel en geen idee of je dan verder gegevens van mij hebt. Op Instagram ben ik o1Inez (je volgt mij ook) en op facebook Inez de Kuijer-Kootstra (zitten in dezelfde groep: moeders die elkaar respecteren)

 2. o1queen schreef:

  Leuk setje!
  Ik doe heel erg graag mee met deze winactie.

  Ik volg je eigenlijk al op alle social media en ook al een ruime tijd via Bloglovin'

 3. Simone schreef:

  Ahhh dit is zo schattig. Wie wilt er nu niet grootgebracht worden met Nijntje. En kijk eens hoe lief Nomi aan het eten is. Ik zou deze heel graag winnen voor het kleine nichtje van mijn vriend. Ze is pas 1 jaar geworden. Ik volgde al via Bloglovin en Twitter. Nu ook via FB en Instagram! 🙂 Liefs, Simone

 4. Janske schreef:

  Wat een ontzettend schattig setje! Lola is helemaal weg van Nijntje…tja wie niet 😉 Ik zou hem hel graag voor haar willen winnen. Zo kan ze ook oefenen met drinken uit een echte Nijntje beker! Ik ga heel hard duimen 🙂

 5. Sharon schreef:

  Wat een super leuke winactie ! Mijn dochter van 1.5 jaar is gek op Nijntje ! Haar eerste woordje was dus ook Nijntje. Ze heeft bijna alles van Nijntje behalve dit serviesje. Dit zou ze helemaal geweldig vinden als ze dit zou winnen ! Ik volg je op bloglovin, facebook en instagram.

 6. Prisiclla schreef:

  Ja super leuk! Mijn zoontje is Dol op Nijntje en roept dan ook de hele dag Nijne! Dus hoe leuk zou het zijn als hij ook nog eens met Nijne kan eten en drinken

 7. Pilsiee schreef:

  Ohhh helemaal leuk! Wij hebben hier een oud serviesje, die is nog van mijn zussen en mij geweest.. Mocht ik winnen gooi ik die natuurlijk zeker niet weg.. Maar het is zeker aan vervanging toe… Doe graag mee voor de kleine!
  Groetjes en een fijn weekend, ilsiee prins/wiefiej@hotmail.com

 8. Anoniem schreef:

  Wat gaaf zeg! Heel leuk als 1 vd vele neefjes en/of nichtjes over de vloer komen. Hebben wij ook gewoon kinderservies voor ze in huis:)

  Laura

 9. Marije schreef:

  Heel leuk!
  Ons dochtertje Lynn is nu 8,5 maand oud en ze is ook pas begonnen met brood eten. Ook wil ik haar binnenkort uit een beker leren drinken. Dus het Nijntje servies komt hier als geroepen (ik had nog geen servies voor haar gekocht)!
  Hoe gaat het brood eten en de overige voedingen? En krijgt Nomi ook al water of iets van thee? Lynn vindt brood erg lekker. Alleen water heeft ze na 2 slokjes wel genoeg van. Volgens mij heeft ze dan door dat het geen melk is haha.

 10. Cindy schreef:

  Wat een leuke actie! Zondag was ons neefje van 2 bij ons op visite en ik had helemaal geen kindvriendelijk servies, het ging net goed. Dus deze wil ik graag winnen voor ons neefje, maar wel bij ons thuis. (sunshinecin @ hotmail.com)

 11. ZwangerFit Apeldoorn schreef:

  Wat een ontzettend leuk servies zeg!!

  Mijn zoontje is echt helemaal fan van Nijnie, zoals hij haar noemt. Dat zal gezellig tafelen worden 🙂

  Over twee weken wordt hij 2 en zal als verjaardagsthema "Nijntje" hebben. Mocht hij dit servies winnen dan is het op die dag dubbelop feest!!!

 12. Zoltan Nl schreef:

  Na 3 maanden weggeweest te zijn op missie voor de koninklijke marine en 3 maanden mijn kleine man van 1 jaar niet gezien te hebben, vond ik dit wel een heel mooi cadeautje om hem te geven. Ik hoop dan natuurlijk ook spoedig van jullie te horen! ?

 13. Nancy van Heck schreef:

  Deze mooie servies setje van Nijntje wil ik erg graag winnen voor mijn lieve zoontje want hij is erg fan van Nijntje en nu hij steeds meer zelfstandiger probeert te eten en drinken zou dit echt leuk voor mijn zoontje zijn.

 14. Sarah Smeijsters schreef:

  Oh wat leuk! Binnenkort komt ons petekindje voor de eerste keer bij ons logeren. Wat zou het leuk zijn als we hem met zijn eigen serviesje kunnen verrassen. Kan hij hier altijd van smullen als hij bij ons is 😀

 15. melissa1984 schreef:

  Wat een leuk cadeau zeg; perfect als kraam of verjaardagscadeau of om gewoon lekker zelf te houden, haha. Ik volg en like je via bl (melissavanstipdonkmaas), fb (melissa.vanstipdonkmaas) en instagram (melissamaas1984). liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 16. Anoniem schreef:

  Kijk die Nomi lekker eten! Nijntje is voor alle kinderen leuk! Ik doe graag mee voor het dochtertje van een vriendin. Ik volg je overal behalve FB
  Groetjes Sabrina
  Sabrina at denklicht punt nl

 17. Anoniem schreef:

  Wat ontzettend lief! Ik zou dit graag als verrassing willen winnen voor een van mijn zwangere vriendinnen.

  Ik volgde je al op bloglovin, instagram (debbiefaber1982) en Twitter (debbeltje1982)

  Mocht ik winnen….mijn emailadres is faberdebbie@hotmail.com

 18. Miss Happinez schreef:

  Super schattig! Ik doe graag mee voor mijn kleine nichtje die Nijntje erg leuk vind 🙂 En dan met name het Nijn is jarig lied! Ze heeft ook al een Nijntje parfum en kan zelfs al Nijntje zeggen…noujaa….soort van….

  Ik volg je al op bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.