WIN EEN SELFIESTICK

Selfiestick is in 2014 verkozen als woord van het jaar in de categorie sport & amusement. Dat zegt al genoeg over hoe populair de selfiesticks zijn geworden en zelf vind ik ze ook erg leuk. Het komt regelmatig voor dat ik een selfie wil maken, maar dat mijn arm net niet lang genoeg is. En dan is zo’n selfiestick een perfect hulpmiddel.

Je kunt er net even iets andere selfies mee maken en het is ook makkelijker om selfies te maken met meerdere mensen. Volgens mij kun je hiermee best een grote groep mensen op de foto krijgen.
Voordat ik een selfiestick had, wist ik eigenlijk helemaal niet hoe het werkte. Maar het is heel simpel: je doet je telefoon in het houdertje (iedere telefoon past erin, want je kunt hem groter en kleiner maken), je zet je telefoon op timer en je maakt een foto. Je kunt de selfiestick zo lang of kort maken als je wilt. 
En nu heb ik iets leuks voor jullie, ik mag namelijk twee selfiesticks weggeven! Om kans te maken op een van deze twee selfiesticks laat je hieronder een reactie achter.
Daarnaast zou ik het leuk vinden als jullie me zouden volgen via Bloglovin’,  Facebook,  Twitter  en/of  Instagram
Bij sommige mensen werken de comments niet helemaal, dus lukt het je niet om hieronder te reageren (vaak lukt het wel als je kiest voor naam/url), dan mag je ook een mailtje sturen naar malou_beld@live.nl.
Je kunt meedoen tot en met zondag 12 juli.
Dit is een samenwerking met Selfiesticks.nl

20 gedachten over “WIN EEN SELFIESTICK

 1. Gewoon.Denise schreef:

  Jaaa leuk!!!! Ik wil er steeds een kopen maar of ze zijn uitverkocht of ze liggen er gewoon niet :-/
  Aangezien ik het super leuk vind om foto's te maken van de kindjes en mij samen is een selfiestick ideaal want met 3 kindjes en ik met een te korte arm schiet het niet op. Er staat er altijd een maar half op! Zeer binnenkort ga ik bevallen van ons 4e kindje en hoe leuk zou het zijn als ik de kindjes en mijzelf op 1 foto kan krijgen ๐Ÿ˜€ Ik zou het echt super gaaf vinden om er een te winnen!! Dat worden veel foto's op Instagram!

 2. Mama's Jungle schreef:

  Jaaaaa een selfiestick!! Dat zou ik zoo leuk vinden om te mogen winnen. Kan ik eindelijk selfies maken die wel lukken en leuk als afwisseling vanuit een andere hoek enzo. Ik volg je. groetjes

 3. Marijke ~ about-a-mom schreef:

  Heel erg leuk! Wil hem graag winnen omdat ik onervaren ben op dat gebied. Ik heb er namelijk nog nooit een gebruikt of gezien haha! Erg nieuwsgierig ?

 4. BySilke schreef:

  Leuk dat je dit mag weggeven! Deze laat ik echter aan me voorbij gaan: ze zijn haast overal verboden en ik vind het nogal vreemd, haha! Maar je maakt er vast iemand blij mee ๐Ÿ™‚

 5. jansyluvzu schreef:

  Super toffe winactie! Die wil ik heel graag winnen, want de hele dag foto's maken en er zelf nooit op staan is ook wel jammer…en met zo'n selfiestick gaat dat natuurlijk stukken makkelijker!

 6. Lise schreef:

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee en volg je op Bloglovin', Facebook en Twitter ๐Ÿ™‚

  Liefs,
  Lise (lise_wolters@hotmail.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.