GUUSJE OP HOUT

Nadat ik onze trouwfoto een tijdje geleden had laten afdrukken op canvas, vond ik dat er ook een foto van Guusje in huis moest komen. Canvas vind ik erg mooi, maar een keer iets anders leek me ook erg leuk. Daarom koos ik ervoor om een foto van Guusje op hout te laten afdrukken, voor in de woonkamer.

Guusje was ongeveer vier maand op deze foto, echt nog een kitten. Ik vind deze foto heel schattig en omdat de rode achtergrond goed past bij onze woonkamer, koos ik voor deze foto. Ik vind de foto erg mooi geworden, maar ik heb wel het idee dat de kwaliteit op canvas iets beter is dan op hout. Hout is natuurlijk ook wat ruwer, dus ik denk dat het daardoor komt. Dit zorgt er wel weer voor dat het een iets apartere foto is geworden. 
De foto staat op de plank boven de bank en ik vind het heel leuk staan. Deze foto bestelde ik via Fotoophout.nl. Je kunt daar ook voor andere soorten hout en andere formaten kiezen. Met zo’n foto kun je je (woon)kamer goed opleuken, en ik denk dat zoiets ook erg leuk is om cadeau te geven. 

20 gedachten over “GUUSJE OP HOUT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.