Winkels waar ik graag voor mezelf shop

shoppen

Ik shop regelmatig voor Nomi en Lenn, maar laatst vond ik dat het tijd werd om ook weer eens voor mezelf te gaan shoppen. Na mijn zwangerschap had ik nauwelijks kleding voor mezelf gekocht, dus ik liep vaak in kleding die ik al jaren had. Daar moest maar eens verandering in komen, dus ik ging op pad om wat nieuwe items voor mezelf te scoren. Vandaag vertel ik waar ik graag voor mezelf shop.

MS Mode

Een tijdje geleden liep ik deze winkel bijna altijd voorbij. Maar toen ik laatst op de site keek snapte ik niet zo goed waarom, want ze hebben echt leuke dingen! De kleding begint bij maat 40 en gaat door tot en met maat 54, dus ook voor grote maten kun je er goed slagen. Laatst ging ik even de stad in en ik kocht bij MS Mode 3 shirtjes.

Junarose

Dit merk kan ik helaas niet in heel veel stenen winkels vinden. De winkel van Sans-online had het en die is hier vlakbij, maar ze verkopen het nu helaas niet meer. Gelukkig is het wel in veel webshops te vinden, zoals op de website van Peter Hahn. Junarose is een zusje van merken als Vero Moda en Vila en dat zie je er wel een beetje in terug. Ik ben er echt groot fan van! Ook dit is trouwens een grote maten merk, de kleding is verkrijgbaar van maat 42 tot en met maat 54.

Only

Als tiener kocht ik heel vaak mijn kleding bij Only, maar daarna kon ik er niet meer zo goed slagen. Tot een tijdje geleden, toen zag ik opeens weer heel veel leuke items! Ik heb een paar shirts van Only en die draag ik heel vaak.

H&M 

Als ik in de stad ben kijk ik bijna altijd wel even bij de H&M en ik kijk ook vaak even in de webshop. Toch moet ik zeggen dat ik steeds ietsje minder fan wordt van de H&M, vooral door de kwaliteit. Laatst kocht ik een leuk shirtje, en na drie keer wassen zag hij eruit alsof ik hem al 10 jaar had. Ik vind de kleding nog steeds heel erg leuk, maar door de kwaliteit ben ik er iets minder fan van dan eerst. Voor Nomi en Lenn koop ik er wel regelmatig iets, maar omdat zij er vrij snel weer uitgroeien is de kwaliteit wat minder belangrijk.

Shop jij vaak voor jezelf? En wat zijn jouw favoriete winkels en merken?

6 gedachten over “Winkels waar ik graag voor mezelf shop

  1. Nicole schreef:

    De laatste tijd heb ik alleen maar bij de Zeeman, Action en H&M geshopt. Zou eigenlijk moeten gaan sparen voor als ik straks zwanger-af ben.. Maar heb geen idee waar dan te zoeken inderdaad haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.