WINNEN: BOEKJE VAN KARTON

Ik maak heel veel foto’s van Nomi en veel van die foto’s komen niet verder dan Instagram. Eigenlijk is dat best wel jammer, dus ik wilde graag weer een fotoboekje maken. Deze keer maakte ik geen standaard fotoboek, maar ik ging voor een Boekje van Karton. En jullie kunnen er zelf ook een winnen!

Ik begon het boekje met een foto van onze trouwdag. Op dat moment was ik 12 weken zwanger, dus Nomi was er ook een beetje bij. Op de foto daarnaast ben ik 38 weken zwanger.

De foto links is de eerste foto die ik zelf maakte van Nomi. Hier was ze een paar uurtjes oud. Op de foto rechts waren we net thuis, daar was Nomi 3 dagen oud.

Ook deze selfie wilde ik graag in een fotoboek hebben. En op de foto rechts begon Nomi de televisie erg interessant te vinden (kijk trouwens hoe schattig haar teentje zijn!).

Hier ziet ze eruit alsof ze zes koppen koffie heeft gehad, maar dat is niet zo hoor. Ze besloot om 11 uur ’s avonds dat ze niet wilde slapen, waarschijnlijk omdat het toen bloedheet was op haar kamer.

Ik mag één van jullie blij maken met een persoonlijk boekje van karton, ter waarde van € 14,95. Dit is wat je daarvoor moet doen:
– Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. En vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen.
– Volg mij via Bloglovin’

Om extra kans te maken, mag je me ook volgen via andere social media, zoals Facebook (en als je dit bericht dan liket, wordt je winkans nog ietsje groter) ,Twitter en/of Instagram. Delen mag natuurlijk ook altijd.
Je kunt meedoen tot en met zondag 18 oktober. Daarna neem ik contact op met de winnaar.
Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

23 gedachten over “WINNEN: BOEKJE VAN KARTON

 1. Tessa | Daily Inception schreef:

  Wat een ontzettend leuk boekje! Ik heb een ontzettend leuk idee om van mijn nichtje die nu bijna 2,5 jaar is een boekje te maken voor haar ouders! Binnenkort moet zijn weer een grote operatie krijgen aan haar blaas en wil hun graag een presentje geven als aandenken aan de mooie momenten van haar leventje!

  Ik volgde je al op alle sociale media’s dus helaas kan ik je niet nog meer volgen! Ik zal de actie delen via twitter!

 2. Anke Boonen schreef:

  Ik doe graag mee! We hebben een mooie foto sessie gehad mooie onze familie en daar zou het super zijn om zo’n boekje te maken. Dan kunnen de kinderen hier fijn in kijken! Op Facebook is onze naam JohanAnkeJobCasSaelmans en op bloglovin volg ik je ook. Oja op IG ook…anke80!

 3. Janske schreef:

  Oh wat leuk! Lola is dol op boekjes!ik zou er foto’s van alle mensen die je lief heeft er in zetten…papa,mama,opa en oma’s,vriendjes en vriendinnetjes etc…dat zou zo tof zijn!

 4. Sharon schreef:

  Zo een boekje van karton is super leuk om mijn zoontje zelf in te laten bladeren zonder te vrezen dat hij er een blad gaat uitscheuren! Ik wil dus heeeel graag winnen! 🙂

 5. Tessa schreef:

  Ik doe graag mee! Wat een fantastisch boekje zeg! Ik heb ik bergen foto’s van mijn zoon, maat dat hebben we tot nu toe weinig mee gedaan. Voor zijn eerste verjaardag in december wil ik eigenlijk wel een fotoboekje gemaakt hebben van zijn eerste levensjaar. Leuk idee is dit, een kartonnen boekje, kan hij zelf ook lekker in kijken!

 6. Wendy schreef:

  Wat leuk! Zo kan je ook een eigen boekje maken om kinderen woorden te leren. Opa, oma, oom, tante. En dan foto’s er bij van eigen familieleden. 😀 Ikzelf doe niet mee, heb toch nog geen kindje.

 7. Tamara TS schreef:

  Leuk!!! Wij zijn de 8e oktober alweer 3 jaar getrouwd, maar hebben nog steeds niks leuks gedaan met de foto’s. Dit is wel een heel goeie optie!

 8. willemijn schreef:

  Wat een fijn boekje om aan mijn dochter te geven die binnenkort haar tweeling gaat krijgen!
  Zo fantastisch zou dit kleinood zijn en een boekje om je leven lang te bewaren en heel vaak in te kijken!
  Een kostbaar geschenk!

 9. Fleur schreef:

  wat een leuk idee! Alle kinderen vinden het leuk om foto’s van zichzelf terug te zien en op deze manier hoef je niet bang te zijn dat de bladzijdes scheuren of foto’s worden verkreukeld

 10. melissa schreef:

  Wat een leuk gezellig boekje; ik doe graag mee. Ik volg en like via bl (melissavanstipdonkmaas), fb (melissa.vanstipdonkmaas), instagram (melissamaas1984). liefs melissa

 11. anica schreef:

  mijn neefje van nu 2 heeft een zware start gehad met geen longslagader en een open hart.
  nu is t een vrolijk jochie.
  maar wil mn zus dit kado doen zodat ze de leuke foto’s erin kan zetten en alles kan afsluiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.