MUSIC FAVOURITES #8

De laatste ‘music favourites’ postte ik ruim drie maanden geleden, dus het is tijd voor een nieuwe! De laatste tijd zijn er weer heel veel leuke nummers bij gekomen, waaronder ‘Scream and Shout’. Ik ben echt verslaafd aan dat nummer en ondanks dat ik dit nummer heel vaak luister, gaat het nog steeds niet vervelend. Daarnaast zijn er natuurlijk nog andere nummers die ik leuk vind. Benieuwd? Klik dan verder.

๏ปฟ

Love it!
 
Ook dit nummer vind ik echt geweldig. Het is wel echt een ‘hate it or love it’ nummer, maar I love it!
 
Deze is al wat ouder, maar nog steeds luister ik er graag naar.
 
Deze vind ik ook echt super!
 
Totaal wat anders, maar ook deze van Blof vind ik heel mooi.
 

27 gedachten over “MUSIC FAVOURITES #8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.