Winnen: My Nametags

nametags

Nu Nomi naar de peuterspeelzaal gaat, heb ik labels nodig voor haar spulletjes. Over het algemeen weet ze wel welke spullen van haar zijn, maar het leek me handig om het voor de zekerheid toch te labelen. Deze labels zijn van MyNameTags.nl en ik mag aan één van jullie een setje stickers weggeven.

my-name-tags-2

Nomi hoeft niet veel mee te nemen naar de peuterspeelzaal, want ze krijgen daar eten en drinken. Wel werd me geadviseerd om een setje reservekleding mee te geven en die kleertjes heb ik gelabeld.

my-name-tags-3

Ook Nomi’s tas is gelabeld. Ze weet heel goed dat dat haar tas is, maar het kan natuurlijk best zo zijn dat een ander kindje dezelfde tas heeft. Daarom leek het me handig om deze ook te labelen. De stickers zijn geschikt voor kleding, schoenen, bekers, et cetera. Ook goed om te weten is dat ze geschikt zijn voor de vaatwasser, magnetron en sterilisator.

winnen

Wil jij kans maken op een setje van 56 stickers ter waarde van € 16,95? Plaats dan een foto op Instagram van een item van je kind(eren) die je graag zou willen labelen. Bij de foto gebruik je de hashtag #mynametagswinnen en je tagt @mynametags_nl en @madebymalou. We zouden het natuurlijk ook heel leuk vinden als je ons volgt.

Je kunt meedoen tot en met 8 januari 2017.

5 gedachten over “Winnen: My Nametags

 1. Yessica leidner schreef:

  Wat leuk ik doe graag mee is wel heel makkelijk deze naam Label
  Mijn dochtertje zit sinds kort op de peuterspeelzaal dit is ideaal

  Mijn dochtertje heet Jill

  Groetjes yessica ik volg je op alle manieren

 2. Femke Dekker schreef:

  Leuk en handig! Ik heb al stickers voor alledrie mijn kinderen. Ik zou ze graag cadeau doen aan mijn vriendin die pas is bevallen van dochter Norah.

 3. Jolein koolske schreef:

  Oh super handig !!!! Ik waag dolgraag een kansje aangezien mijn beide dochters helemaal fan zijn van frozen (net als alle andere meiden van de klas). Al verschillende keren heb ik een verkeerde beker of trommel in hun tasjes gevonden Hahahah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.