Hoe ging het met mijn goede voornemens?

goede-voornemens-1

Op 1 januari dit jaar zette ik een artikel online waarin ik vertelde wat mijn goede voornemens voor dit jaar waren. Tijd om daar eens op terug te blikken..

Ik heb ze verdeeld in 3 categorieën; persoonlijk, ons nieuwe huis en blog.

Persoonlijk:
 • Genieten van mijn zwangerschap en het moederschap.
  Genieten van het moederschap is absoluut gelukt. In het begin genoot ik ook wel van de zwangerschap, maar ik had wel een stuk meer kwaaltjes dan toen ik zwanger was van Nomi. Ik genoot van het feit dat we nog een kindje zouden krijgen en ook de schopjes vond ik heel leuk, maar daar hield het wel mee op. Zeker toen ik bekkeninstabiliteit kreeg en toen ik meerdere keren naar het ziekenhuis moest voor ctg’s was ik de zwangerschap wel zat. 
 • Geen energie meer steken in mensen die dat niet verdienen.
  Dit is heel goed gelukt. 
 • Een 10 dagen pakket maken voor Nomi, voor als de baby is geboren.
  Dat was ik van plan en ik had ook al wat dingetjes in huis, maar uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om het niet te doen. Nomi vond de kraamcadeautjes die voor Lenn bedoeld waren hartstikke leuk en ze was totaal niet jaloers. Ze heeft wel wat cadeautjes gekregen, maar ik heb geen 10 dagen pakket voor haar gemaakt. 
 • Regelmatig als gezin iets leuks doen.
  Dat hebben we vrij vaak gedaan, maar ik moet zeggen dat ik dat op dit moment best lastig vind. Lenn en Nomi slapen allebei overdag en Lenn wil niet in de kinderwagen slapen, waardoor het best lastig is om met zijn viertjes ergens naartoe te gaan.
 • Naar de kinderboerderij.
  Check!
 • Naar de dierentuin.
  Nog een check, we hebben zelfs een abonnement genomen. 
 • Naar de speeltuin.
  Dit doen we echt heel vaak, Nomi vindt de speeltuin heel erg leuk. 
Ons nieuwe huis:
 • Verhuizen (moet lukken, aangezien we in februari de sleutel krijgen).
  We zijn in april verhuisd.
 • Spullen die we nooit gebruiken niet mee verhuizen.
  We hebben best veel spullen weggedaan, maar stiekem denk ik dat we wel iets teveel hebben meegenomen (en dat zal Bart vast beamen). 
 • Ons nieuwe huis netter houden dan dit huis nu is.
  Het is wel netter dan ons vorige huis, maar ons huis is alsnog vaak een bende. Nomi kan in een paar minuten de hele woonkamer bezaaien en zelf ben ik ook niet zo netjes. 
Blog:
 • Minimaal 365 artikelen online zetten.
  Check!
 • Leren om voorruit te werken (jup, never ending story).
  Dat lukt iets beter, maar het gaat nog niet helemaal zoals ik het wilde. 
 • Video’s opnemen.
  Wel een paar, maar ik heb niet heel veel video’s online gezet. Ik heb ook niet het idee dat jullie daar heel erg op zitten te wachten. 
 • 15.000 unieke bezoekers per maand op mijn blog krijgen.
  Dat is een paar maanden gelukt, maar uiteindelijk zat ik dit jaar op een gemiddelde van 13.500. En daar ben ik eigenlijk wel heel blij mee. 
 • Zo nu en dan een recept online zetten.
  De teller staat op… 0! Haha nee dit was een leuk voornemen, maar daar is dus helemaal niks van gekomen. 

Hoe is het met jullie goede voornemens gegaan?

6 gedachten over “Hoe ging het met mijn goede voornemens?

 1. marjons schreef:

  Toch aardig wat doelen gelukt.
  En een huis netjes houden met kinderen, good luck! Ik denk dat weinig mensen dit kunnen.
  Wij verhuizen komende maand en krijgen een grote speelkamer, dus ik kan daar wel de deur dicht doen en klaar 😉
  Maar ze mogen evengoed spelen in de kamer hoor, ik wil de kinderen niet wegstoppen, maar rommel maken ze nu eenmaal.

 2. Romy schreef:

  Zo te horen is er van de meeste voornemens echt iets terechtgekomen! Knap hoor! Fijn dat je zo van het moederschap kunt genieten 🙂 Hopelijk lukt het in 2017 om wat vaker met z’n viertjes op stap te gaan. Mooie cijfers ook voor je blog! Daar mag je trots op zijn!
  Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.