Best gelezen artikelen van 2016

2017

Allereerst wil ik jullie natuurlijk een heel gelukkig nieuw jaar wensen! Op de eerste dag van het nieuwe jaar leek het me leuk om terug te blikken op het afgelopen jaar en met jullie te delen welke artikelen het meest gelezen werden. Bij sommige artikelen had ik het wel een beetje verwacht, maar er zitten ook een aantal verrassingen tussen.

 1. Iemand anders maakte Nomi’s geboorte bekend op Facebook
  Dit artikel is bijna 90.000 keer gelezen en dat had ik totaal niet verwacht. Ik twijfelde of ik er wel over moest schrijven, want ik dacht dat het voor veel mensen vast niet interessant zou zijn. Blijkbaar was dat wel zo, want het artikel werd heel vaak gelezen en gedeeld.
 2. Wat je niet wil horen na een keizersnee 
  In de comments las ik dat dit artikel voor veel vrouwen heel herkenbaar is, en ik denk dat hij daarom zo vaak gelezen en gedeeld is.
 3. ‘Wat een lelijk kind’
  Weer een artikel waarvan ik niet wist of ik hem wel moest schrijven, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Ik kreeg er heel veel lieve reacties op!
 4. Ik voelde de baby niet meer
  In mei voelde ik Lenn niet meer en ik moest naar het ziekenhuis voor een ctg. Geen leuk onderwerp voor een artikel, maar ik wilde het graag even van mij afschrijven.
 5. Mijn bevallingsverhaal
  Ik had wel een beetje verwacht dat dit artikel in de top 10 zou staan, want ik vind het op andere blogs ook altijd heel leuk om te lezen.
 6. De geboorte van Lenn in foto’s
  Voor deze geldt hetzelfde als voor mijn bevallingsverhaal.
 7. Welkom, lieve kleine Lenn
  Met dit artikel kondigde ik de geboorte van Lenn aan.
 8. It’s a …
  Met de titel hield ik het nog even spannend, want ik wilde natuurlijk wel graag dat jullie verder zouden lezen dan alleen de titel 😉
 9. ‘Ben je nou alweer zwanger?’
  Dit was weer iets dat ik even van me af moest schrijven, en ik had niet verwacht dat dit artikel zo vaak gelezen zou worden.
 10. Nomi’s cadeautje voor Bart
  Ik zet niet vaak artikelen online over knutselen, want ik ben totaal niet creatief. Maar blijkbaar vonden jullie het wel leuk, want het artikel werd erg vaak gelezen.

Wat voor artikelen vinden jullie leuk om op mijn blog te lezen? En waar zou je graag meer van zien dit jaar?

6 gedachten over “Best gelezen artikelen van 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.