Win Drs. Leenarts producten

drs leenarts

Nomi heeft sinds haar geboorte al een droog huidje. Vooral als het kouder wordt is haar huid heel droog en krijgt ze last van wat eczeem. Ook Lenn heeft een vrij droog huidje en ik vrees dat dat deze winter net als bij Nomi wat erger gaat worden. Laatst kreeg ik een mailtje of ik de producten van Drs. Leenarts wilde proberen en ik mag ook een setje weggeven.

leenarts-2

Het gaat om de droge huid zalf en de huid & massage olie. De producten bevatten geen geurstoffen en parfum en de producten zijn erkent door het Huidfonds met het Huid Allergie Keurmerk. Je hoeft dus niet bang te zijn voor en allergische reactie.
leenarts-4

De droge huid zalf heeft maar twee ingrediënten; vaseline en isopropylmyristaat. Vaseline staat bekend om zijn huidbarrière herstellende eigenschappen en doordat er isopropylmyristaat is toegevoegd, is de zalf makkelijk uitsmeerbaar en niet plakkerig.

Ik ben vrij voorzichtig met het uitproberen van producten op mijn kinderen, omdat Nomi wel eens behoorlijk heftig reageert op zalfjes en oliën. Doordat de ingrediënten in deze producten zo puur zijn, durfde ik het wel aan. Ik heb de zalf zowel voor Nomi en Lenn gebruikt en ik ben er heel enthousiast over. Nomi had flink wat droge plekjes en dat werd heel snel beter na het gebruik van deze zalf. Ook Lenn reageert er heel goed op.

leenarts-3

Na het douchen of in bad gaan smeer ik Nomi en Lenn vaak in met olie, want van het warme water wordt hun huid droger. Dit product bestaat volledig uit abrikozenpitolie en vitamine E en ik ben groot fan. Hij smeer makkelijk uit en het werkt super, mijn kinderen krijgen er een heerlijk zacht huidje van. Ik heb hem bij Lenn ook gebruikt tegen berg. Ik deed de olie op zijn hoofd, ik liet het even inwerken en daarna schraapte ik met een kartonnetje de korstjes van zijn huid af. Ook daarvoor werkt de olie perfect.

Ik mag een setje met deze twee producten weggeven en om kans te maken laat je een reactie achter onder dit bericht waarin je vertelt dat je meedoet. That’s it! Natuurlijk vind ik het leuk als je me volgt via social media, maar dat is niet verplicht.

Je kunt meedoen tot en met zondag 6 november, daarna neem ik contact op met de winnaar.

Deze (en andere) producten zijn onder andere te koop via de Drsleenarts.com.

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking.

53 gedachten over “Win Drs. Leenarts producten

 1. Marije schreef:

  Ik doe heel graag mee! Mijn dochters hebben ook snel last van een droge huid en daardoor (zeker in de winter) meer last van eczeem. Dus neutrale producten zijn hier zeer welkom.

 2. Marian schreef:

  Ikzelf heb last van een droge huid en zo ook mijn zoontje. Bij nummer 2 die begin november verwacht wordt is dat nog even afwachten. Ik zou deze producten graag een uit proberen, neutrale producten zijn in ieder geval zeker welkom.

 3. Jamila schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje ze heeft ook altijd last van een droge huid en ze kan ook bijna nergens tegen ik gebruik meestal nutraal ben wel benieuwd na dit product ken dit merk nog niet

 4. Mieke schreef:

  Graag!! Mijn kleine meisje heb ik helaas mijn eigen droge huid meegegeven dus ben ook verschillende zalfjes aan het uitproberen! Zou super zijn als dit zou helpen!

 5. Bas schreef:

  ik zelf mijn zoon en jongste dochter hebben allemaal last van een droge huid en soms eczeem .
  We zijn erg benieuwd naar dit product en doen dus graag mee.

 6. Sandra schreef:

  Ik doe graag mee. Mijn dochter van 21 maanden heeft last van eczeem i.c.m. een droge huid. In de zomer ging het erg goed, maar nu het herfst wordt, heeft ze veel meer last van haar huid. Wij gebruiken nu vette crème (vaseline paraffine), maar ik ben altijd benieuwd naar andere merken.

 7. Maryee schreef:

  Ik doe graag mee. Mijn zoontje van 5 maanden heeft sinds een aantal weken een extreem droog huidje, vooral in zijn gezichtje. Eczeem komt in de familie voor. Hij heeft hier erg last van en slaapt hierdoor slecht. Heb nog geen middel gevonden wat top werkt voor hem. Wellicht dat dit een uitkomst biedt.

 8. Larissa schreef:

  OMY! Beauty… je kunt me ervoor wakker maken.
  Ik kamp zelf al jaren met een droge huid. Ook al smeer ik me ’s ochtends in met bodylotion, een aantal uur daarna kunnen de schilfertjes alweer op mijn onderarmen staan. Ik ben echt onwijs benieuwd naar dit (voor mij nog onbekende) merk.

  Zou uit m’n stekkerdoos gaan van blijdschap!! Wie er ook wint, ik hang sowieso slingers op voor jou en Drs. Leenarts. Kom maar door 😉

  Heel veel liefs,

  Larissa

 9. Leila schreef:

  Klinkt goed voor mijn droge handen, ellebogen en knieën. In de wintermaanden worden ze nog droger. Ik wil graag Drs. Leenarts producten testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.