Win een heel schattig Metoo popje

metoo-1

Nomi speelt de laatste tijd heel veel met poppen en knuffels. Ze moeten overal mee naar toe, ze wandelt met ze in haar poppenwagen, we kunnen niet weg voordat ze een schone luier hebben, et cetera. Van de webshop Multilifestyle.nl kreeg zij een Metoo popje, en we mogen er ook één weggeven.

metoo-2

In deze webshop vind je allemaal leuke spulletjes, zowel voor jezelf als voor kinderen. Onder andere deze Metoo Dolls dus. Ze zijn heerlijk zacht en ze zijn ook geschikt voor jonge kindjes, omdat er geen losse onderdelen aanzitten.

Nomi is helemaal verliefd op haar nieuwe popje. Het popje wordt helemaal plat geknuffeld, ze kreeg een kusje en er werd meteen een kopje thee voor de pop gehaald. Ze valt dus heel goed in de smaak en dat snap ik wel, ze is ook wel heel schattig.

Om kans te maken op zo’n schattige pop moet je het volgende doen;
– Laat een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet, en voor wie je zo’n popje zou willen winnen.
– Volg Multi Lifestyle via Instagram en/of Facebook
 Volg MadebyMalou.nl via Instagram en/of Facebook

Je kunt meedoen tot en met zondag 25 september. Daarna stuur ik de winnaar een mailtje, vergeet dus niet om een geldig e-mail adres in te vullen.

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking.

40 gedachten over “Win een heel schattig Metoo popje

 1. Natascha schreef:

  Ik zou graag willen meedoen met de actie op Metoo te winnen. Mijn zoontje Jip heeft nog geen popje en ik denk dat deze lieverd wel in de smaak zal vallen.

 2. Jamila schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Zeineb ze wordt over 2maanden ook 2jaar net als jou dochtertje Nomi en even als haar is mijn dochter gek op haar pop knuffels heeft ze niet en ik gun haar dit poppetje omdat ze zo lief is en graag voor poppetjes zorgt ik volgde jullie al op insta en fb

 3. Helma keijzer schreef:

  Wat een schatje. Een heerlijke knuffel pop. Ik doe graag mee voor Emmie van 13 maanden. Nu ze rond stapt achter haar loopwagen mag daar wel een lief poppetje in liggen. Samen de wijde wereld ontdekken. Best friends forever

 4. Linda Raaijmakers schreef:

  Ik zou dit lieve poppetje zo graag winnen voor ons meisje Eva dat ik dan ook alles heb gedaan wat ik maar kan doen:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (artikel gepind via Bloglovin)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)
  groetjes Linda

 5. Caroline Hulsebosch schreef:

  Oh wat een super schattig popje. Ons popje Kate zou deze heel leuk vinden om mee te spelen. Dit popje mag ongetwijfeld in haar poppenhuis slapen.

 6. Manon van Leijenhorst schreef:

  Leuk leuk leuk! Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter. Ze vist al zo vaak achter het net omdat ze van alles van haar grote zus door krijgt. En zo’n mooie lieve pop voor haar eerste verjaardag zou super zijn!

 7. kristel schreef:

  Mijn dochter Noor is ook echt een poppenmeisje. Ze neemt ze ook overal mee heen. In de poppenwagen, in de buggy, in het zwembadje, naar oma, naar de winkel.
  Deze zal ze ook geweldig vinden 🙂

 8. Clau-dya schreef:

  Wat super schattig en wil graag het popje voor mijn kleine schattige nichtje winnen zodat ze een heerlijk zacht knuffeltje heeft om mee te slapen en spelen

 9. Jolein koolske schreef:

  Oh wat een super schatje is dit knuffeltje ! Ik waag dolgraag een kansje voor een zwangere vriendin van me wie een klein mooi meisje verwacht ? Zou ze erg leuk vinden !

 10. Karin Portier schreef:

  Wat een super leuk blog en wat een super leuke winactie, ik heb beiden gedaan en volg alles nu via Facebook, ik doe graag mee voor ons meisje Sophie-rose <3 die is echt gek op knuffelpopjes.

 11. Sharon schreef:

  Ik doe mee voor mijn dochter, ze was al een echte poppenmoeder maar sinds de geboorte van broertje Jesse nog meer. Door alle veranderingen binnen ons gezin doet ze het fantastisch en vooral als grote zus. Daarom verdient zei volgens mij deze prachtige pop!

 12. Valerie schreef:

  Dat zou echt heel leuk zijn voor Evy die sinds dit jaar helemaal into poppen is! Dit superschattige popje zou aan Evy een heel lieve, zorgzame moeder hebben 🙂

 13. jodi - liefthuis schreef:

  Voor het lieve mooie te vroeg geboren meisje roosje wil ik dit awesome popje winnen. Ik zou hem eigenlijk zelf graag willen houden, met het idee dat ik ooit misschien een meisje krijg? hahaha zo werkt het natuurlijk niet.
  Een hele goede vriendin van mij heeft bij 29 weken een mooi meisje gekregen. Zo klein, zo mooi, zo heftig de tijd waar ze doorheen zijn gegaan. Het gaat nu heel goed met haar, maar met een hersenbloeding nog in de buik en uit de buik kwamen ze er achter dat ze het down syndroom heeft, is het afwachten hoe haar ontwikkeling zal verlopen. Ze laat ons nu iedere keer versteld staan, wat een mooi meisje en wat zou ik dit popje haar graag geven.

 14. Patricia schreef:

  Ik doe mee! Voor mijn dochtertje Jade die op 3 september geboren is met 41 weken zwangerschap en maar 2670 gram woog. Ze is een lief kind die haar eigen ontwikkeling volgt en een hele sterke meid is en die verdiend zo’n leuke pop…stiekem vind mama die ook wel heel erg leuk!?

 15. Patricia schreef:

  Onze kleine meid begint nu juist interesse te krijgen voor poppen, zij is nu bijna 20 maanden. Wij oriënteren ons op een leuke poppenwagen, waar zo’n leuke pop goed bij van pas komt 🙂

 16. Nadia A. schreef:

  Schattig! Mijn klein meisje vindt poppetjes heel leuk. Ze ‘verzorgt’ twee poppetjes met veel liefde. Metoo zou het niet erg vinden om van mijn schatje verzorgt te worden. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.